Amerikanci će moći da kupe Nexus 9 od 16. oktobra

HTC Nexus 9 juče je i zvanično dobio odobrenje za prodaju u SAD, koje i dalje važi za najbitnije tržište mobilnih telefona i tableta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.10.2014.

08:56

Default images

Foto: Kārlis Dambrāns / Flickr.com

HTC Nexus 9 će se na policama pojaviti 16. oktobra.

Uprkos nemalom broju glasina, za sada nema tačnih podataka o karakteristikama ovog tableta, ali je poznato da odnos ekrana neće biti 16:9.

Ne znamo da li to znači da će ekran biti 16:10, kao u slučaju većine aktuelnih Android tableta ili su se Google i HTC odlučili za 4:3 odnos stanica, kako bi pre svega konkurisali iPad mini tabletima.

HTC će u zvaničnom saopštenju verovatno potvrditi Nexus 9 tablet sledeće nedelje, ali posebna prezentacija neće biti održana. Kao i uvek, od ovog tableta treba očekivati više nego razumnu cenu, ali i čist Android operativni sistem novijeg datuma, za koji će uvek biti dostupni apdejti - veoma rano i brzo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: