Pogledajte celu prezentaciju Windowsa 10

Postoji dobar razlog zašto Microsoft nije uživo strimovao jučerašnje oficijelno otkrivanje Windowsa 10 u San Francisku – zato što nije bilo ništa konkretno da se najavi.

Izvor: B92

Sreda, 01.10.2014.

18:25

Default images

U pitanju je više bilo okupljanje koje je za cilj imalo predstavljanje proizvoda koji nećemo videti još nekih 8 meseci, ali i ukazivanje na to kako će kompanija evoluirati u budućnosti.

U pitanju je više bio demo nego rano predstavljanje, a događaj je dozvolio Microsoftu da podeli neke od detalja novog pravca kompanije.

Ovaj četrdesetominutni video do sada je videlo preko 200.000 ljudi i pokrive sve ključne tačke jučerašnje prezentacije – novi Start Menu, aplikacije u prozorima, poboljšani komandni prompt i još mnogo toga interesantnog. Windows 10: Nešto novo, nešto staro (i nešto plavo)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

17 h

Podeli: