Apple razmišlja o novom imenu za Beats Music, a ne gašenju

Apple razmišlja da načini veliki broj promena kada je Beats Music u pitanju, ali gašenje ovog servisa nije jedna od opcija koje se razmatraju.

Izvor: Mashable

Utorak, 23.09.2014.

15:56

Default images

„Nije istina da Apple gasi Beats Music servis“, izjavio je portparol Applea za Mashable nakon pojavljivanja vesti koje su tvrdile da kompanija iz Kupertina želi da ugasi ovaj pretplatnički servis.

Apple razmišlja o tome da li da preimenuje servis kako bi približio ovaj brend ostalim poslovima kojima kompanija upravlja.

Kompanija iz Kupertina takođe razmatra promenu tehnologije iza servisa i mogućoj promeni dizajna, kao i dodavanju novih funkcija i ekskluzivnog muzičkog sadržaja poput albuma sastava U2 koji je mogao da se presluša samo putem Beats Musica, izjavili su ljudi upoznati sa temom.

Apple je u junu platio oko 3 milijarde dolara za Beatsov muzički striming servis, liniju slušalica i liniju mobilnih zvučnika. Tim Kuk je tada izjavio da je kupovina usredsređena na muzički servis, kao i na pristup osnivačima kompanije – Džimiju Lovinu i Dr. Dreu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: