Već se govori o Android M verziji OS-a

Android L, koji bi na kraju mogao nositi ime Lemon Meringue Pie, još uvek nije zvanično stigao na Android uređaje. To bi trebalo da se desi do kraja godine ako je verovati nezvaničnim informacijama.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

21:33

Default images

Ipak, programeri već govore o novoj verziji operativnog sistema, koji bi trebalo da nosi naziv Android M i nasledi Android L verziju.

Diskusija, koja je pomenula Android M, nije nešto što će Android korisnicima biti preterano interesantno, ali bi to moglo biti za programere. S obzirom na vreme koje je proteklo između KitKata i očekivanog perioda lansiranja ANdroida L, očekuje se da bi Android M mogao da se pojavi krajem naredne godine ili početkom 2016.

Diskusiju o Androidu M možete ispratiti ovde.

Izvor: Benchmark.rs / Phone Arena
Foto: .RGB. / Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: