Google više ne insistira na Google+ nalozima

Google je povukao uslov koji je od novih Google korisnika zahtevao da kreirao Google+ nalog.

Izvor: B92

Nedelja, 21.09.2014.

20:34

Default images

Sada, kada se prijavite na Gmail, Google docs ili drugi Google nalog, pojavljuje se novi "No thanks" taster koji omogućava da ostanete van Google+ društvene mreže. Iako kreiranje Google+ naloga nikada nije bio veliki problem, najnovija odluka pokazuje da je Google manje posvećen ovom servisu i njegovom forsiranju korisnicima.

I ovo nije prvi put da Google prestaje da forsira svoje Google+ funkcije. U julu je prestao sa zahtevima od Google+ korisnika da koriste svoja prava imena, u aprilu je omogućeno da se umesto logovanja sa Google+ nalogom to čini sa Google nalogom i drugo.

Google nije objavio zvanične informacije o trenutnom stanju Google+ servisa, ali izgleda da kompanijin entuzijazam u odnosu na ovaj proizvod počinje rapidno da opada.

Izvor: Benchmark.rs / The Verge

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: