Samsungov naredni sat će podržavati NFC i mobilno plaćanje

Pre samo nešto više od nedelju dana Samsung je predstavio svoj najnoviji i najbolji pametni sat - Gear S, koji donosi nezavisnost pametnom satu sa sopstvenim 3G i Wi-Fi mogućnostima.

Izvor: B92

Subota, 20.09.2014.

11:35

Default images

Međutim, Samsung već vredno radi na narednoj reinkarnaciji ovog pametnog sata. Kao što je to Apple učinio sa Apple Watch uređajem, tako će i Samsung u naredni pametni sat doneti NFC i mogućnost mobilnog plaćanja.

Navodno, Samsung je u pregovorima sa PayPalom i Synapticsom, sa kojima radi na integraciji lakog i brzog sistema mobilnog plaćanja u Gear S naslednika.

Novi wallet sistem će imati sopstvenu aplikaciju, koja će obaveštavati korisnike o ponudama i omogućavaće im da izaberu proizvod koji žele da kupe, pre nego što kroče u prodavnicu.

Treća generacija Samsungovih pametnih satova bi trebalo da bude lansirana naredne godine, verovatno tokom prve polovine 2015.

Izvor: Benchmark.rs / Phone Arena

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: