Pratite uživo gejmerski spektakl GAME24

GAME24, 24-časovni događaj koji slavi PC igre, počeće u petak 19. septembra u 3:00 ujutru po lokalnom vremenu.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2014.

16:50

Default images

GAME24 je kombinacija velikog broja lokalnih događaja širom sveta, uključujući i Čikago, Los Anđeles, London, Indijanapolis, Šangaj, Stokholm, a obezbeđen je i prenos uživo preko interneta na www.GAME24.nvidia.com.

Ovim povodom Nvidia i izdavači igara će predstaviti svoje nove proizvode, a biće organizovan i turnir u DOTA 2 koji okuplja timove profesionalnih gejmera uključujući Evil Geniuses, Cloud 9, Team Tinker i Alliance koji se takmiče za nagrade u vrednosti od 15.000 dolara.

Takođe, biće održano i Mod24, prvo 24-časovno modding takmičenje na svetu koje se prenosi uživo.

Poznati modderi Team Mongoose, BSMODS, i Team Kill Ninja će u NVIDIA HQ u Santa Klari, u Kaliforniji na licu mesta raditi na računarima.

Gledaoci koji prenos prate preko live stream-a biće sudije, a tri srećna dobitnika će kući odneti jednuu od ovih jedinstvenih mašina. Watch live video from TwinGalaxiesLive on www.twitch.tv

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: