Društvena mreža za bogate - ulaznica 9000$

The Netropolitan Club je verovatno najekskluzivnija online zajednica. Baš kao što postoje ekskluzivni klubovi u kojima se okupljaju najbogatiji i najuspešniji u stvarnom životu, takvo mesto očito postoji i online.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.09.2014.

14:41

Default images

Neko je očigledno poželeo da se VIP osobe odvajaju od ostalih i na internetu. Ova zajednica je predstavljena kao "online country klub za ljude koji imaju više novca nego vremena". Da biste se učlanili u Netropolitan potrebno je da platite 9000 dolara samo za registraciju, a potom članarinu svake godine od 3000 dolara.

Navodi se da se radi o društvenoj mreži u kojoj upoznajete istomišljenike širom sveta koji dele vaš životni stil i interesovanja. Servis je nedostupan iz javnog intereneta, a tu se uključuju i pretraživači, a sav prenos između članova Netropolitana je šifrovan. Ovu društvenu mrežu za elitu je osnovao Džejms Tači-Piters, bivši dirigent filharmonijskog orkestra iz Minesote jer je video potrebu za "sredinom u kojoj možete da govorite o lepšim stvarima u vašem životu bez zazora", navodi CNN. Obećao je da sajt neće imati oglase kao i da će postojati moderatori koji će vam biti stalno na usluzi.

Izvor: Benchmark.rs/Netropolitan

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: