GTA V za "nove" konzole stiže 18. novembra a za PC 2015.

Playstation 4 i Xbox one verzije Grand Theft Auto 5 igre će biti lansirane 18. novembra, prema navodima Rockstara. Međutim, PC verzija igre neće biti dostupna pre naredne godine, a pojaviće se 27. januara 2015.

Izvor: B92

Subota, 13.09.2014.

10:50

Default images

Rockstar obećava da će GTA5 doneti veća vizuelna i tehnička poboljšanja, uključujući nova oružja, vozila i aktivnosti (poput fotografija životinjdkog sveta). Biće prisutno više životinja, gušći saobraćaj, vremenski efekti, a biće poboljšan vizuelni prikaz oštećenja i lišća.

Od ranije znamo da će radio stanice u igri biti poboljšane, a biće dodato 100 novih pesama i DJ miksova. Igrači koji prednaruče igru dobijaju milion dolara in-game novca, koje mogu da potroše na GTA5 ili Grand Theft Auto Online. Kada smo već kod GTA Online, multiplejer sekcija podržava do 30 igrača na PS4 i Xbox One.

Izvor: Benchmark/Eurogamer

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: