Ovo je (verovatno) Windows 9

Windows 9 Preview će biti objavljen krajem ovog meseca, ali brojni screenshotovi koji pokazuju ovu verziju operativnog sistema u akciji, već su se pojavili na internetu.

Izvor: B92

Petak, 12.09.2014.

13:20

Default images

Nemački sajt computerbase.de je u toku jučerašnjeg dana objavio ove screenshot-ove, poručivši da su oni deo Windows 9 Technical Preview builda 9834.

Kao što možete videti iz pregleda ovih screenshotova, preview verzija Windowsa 9 će imati brojne funkcije o kojima se govorilo u poslednje vreme među kojima je i centar za obaveštenja.
Computerbase.de
Iako se govorilo da će Windows 9 Preview biti objavljen bez Start menija, čini se da je on već sada tu, i sadrži dizajn sličan onome što je Microsoft već prezentovao na BUILD 2014 konferenciji u aprilu.
Computerbase.de
Start meni je miks klasičnog Windows 7 dizajna sa modernim elementima. U isto vreme, pokazuju nam se višestruki desktopovi u akciji, gde taster na dnu ekrana omogućava da se prebacite sa jednog na drugi desktop.
Computerbase.de
Centar za obaveštenja je takođe tu, i trebao bi da ima istu ulogu kao kod Windows Phone 8.1 platforme, odnosno da će korisnika održati u toku sa onim što se dešava na desktopu. Windows 9 Preview će biti dostupan za dvadesetak dana, ali ipak ne možemo da tvrdimo da će sve ove funkcije biti prisutne odmah u njemu.

Izvor: Benchmark/Softpedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: