PC Press #213 u prodaji

Pogledajte šta vas očekuje u novom broju magazina PC Press #213.

Izvor: B92

Sreda, 03.09.2014.

13:45

Default images

Letnji foto-konkurs je završen, ali još nije kasno da kupite neku kamericu: neki od ultrazoom modela, Sony Action Cam ili Alpha 5000, Samsung K zoom, ako volite kombinovane stvarčice.

Ni LG G3 vas neće razočarati, ni na jednom polju… Vrlo primamljive su i sitnice za pametnu kuću, a jedini problem je što potrebnu opremu i gadžete za to ne možete da nađete u našim prodavnicama. A o tome koliko nas može koštati loše upravljanje IT resursima, pročitajte u odeljku za profesionalce…

U centru pažnje je i rad od kuće: Sajtovi za upoznavanje davno su prevaziđeni jer svakodnevno dolazimo u kontakt sa ljudima sa Interneta… na kraju, svi smo mi "ljudi sa Interneta". Danas je skoro svako na neki način prisutan online. Gomilu stvari možete raditi od kuće, putem Interneta, što je pre neku desetinu godina bilo nezamislivo. Krenite redom, pa ako se nadate nekom povećanju grudi, bujnijoj kosi ili zarađivanju gomile novca… neću reći da odustanete, jer nikad se ne zna gde će da vas odnese talas. Ili megabajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: