OnePlus odustaje od sistema pozivnica za One

Ne može se reći da je OnePlus One imao prilično glatko lansiranje – od nezgodnog sistema pozivnica pa do pojedinih problema sa uređajem, dok korisnici koji čekaju svoj red na takozvanog „ubicu premijum telefona“ polako postaju nervozni.

Izvor: TalkAndroid

Nedelja, 31.08.2014.

18:22

Default images

Na svu sreću, kompanija je uočila sve ove probleme i pritužbe korisnika i najavila da će uskoro lansirati tradicionalniji sistem naručivanja svog smartfona.

„Trenuto radimo na sistemu naručivanja koji je trebalo da bude aktivan od septembra, ali usled određenih problema, sve bi trebalo da bude na svom mestu od oktobra“, stoji u saopštenju kompanije.

OnePlus nije otkrio više detalja u vezi sa tim kako će sistem naručivanja unapred funkcionisati, ali lako je za pretpostaviti da će biti znatno prostiji od postojećeg.

OnePlus One baziran je na CyanogenModu i poseduje 5.5-inčni IPS displej. Tu su još i najnoviji Qualcomm Snapdragon 801 procesor i 3GB RAM-a.

Telefon poseduje i kameru od 13 megapiksela kao i 3.100mAh bateriju.

OnePlus tvrdi da je ovo i najlakši smartfon sa 5.5-inčnim ekranom sa svojih 162 grama.

Međutim, najbolja stvar sa ovim smartfonom je njegova cena koja će iznositi 300 dolara za verziju sa 16GB interne memorije i 350 dolara za verziju sa 64GB interne memorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: