Microsoft raspisuje konkurs za kreiranje aplikacija

Kompanija Microsoft je 28. avgusta u okviru svog AppStar takmičenja raspisala konkurs za sve koji žele da kreiraju aplikacije za Windows Phone 8.1 i Windows 8.1, nadograde ih ili im dodaju funkcije i tako osvoje prestižni AppStar trofej.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.08.2014.

20:35

Default images

Takmičenje traje godinu dana, a nagrade se u svakoj od zemalja učesnica dodeljuju na mesečnom i kvartalnom nivou. U okviru četiri runde za Ultimate Appstar nagradu, krajem septembra i decembra ove godine, kao i marta i juna naredne, biće odabrani najbolji projekti u Srbiji.

Autor ili autorka najbolje aplikacije dobiće Nokia Lumia 1320 smart telefon, kao i mogućnost promocije svog rada.

U svakoj rundi, posebni poeni biće dodeljeni aplikacijama u odabranim kategorijama. U prvoj rundi, to su kategorije Shopping i Games. Univerzalne aplikacije dobijaju dodatne poene. Ako developeri žele da poboljšaju svoj projekat, mogu da kontaktiraju Microsoft Srbija za pomoć, recenzije i sl.

U Microsoft Appstar takmičenju mogu da učestvuju developeri, studenti i startapi iz Albanije, BiH, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Kipra, Estonije, Jermenije, Letonije, Litvanije, Makedonije, Malte, Srbije i Slovenije.

Takmičenje će uskoro biti prošireno i na druge zemlje, a dodatne informacije su dostupne na zvaničnoj Facebook strani takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: