Google: Photo Sphere i za iOS korisnike

Googleova besplatna aplikacija Photo Sphere Camera od 19. avgusta dostupna je i za sve uređaje koji rade na iOS operativnom sistemu kompanije Apple.

Izvor: B92

Sreda, 20.08.2014.

16:11

Default images

Aplikacija koja omogućava pravljenje snimaka pod uglom od 360 stepeni do sada je bila dostupna za Android uređaje, a sada se po istom principu rada njome mogu praviti zapisi i sa iOS uređaja, prenosi Techcrunch.

Uz pomoć ove aplikacije korisnik može da stoji u jednom mestu ali da kamerom zabeleži ceo predeo oko sebe.

Fotografije i snimci napravljeni pod uglom od 360 stepeni nisu novost za korisnike iOSa-a. Oni su ranije aplikacijom Pano mogli da prave slične panoramske zapise.

Novost koju je Google uneo svojom Photo Sphere aplikacijom jeste to da sada mogu da se snimaju ne samo predeli sa leve i desne strane, već i oni koji su iznad odnosno ispod korisnika, kao što je slučaj na primer u Google Street Viewu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: