Stiže naslednik Flappy Birda!

Pomama za igrom "Flappy Bird", a zatim i neverovatan obrt i njeno povlačenje zbog "prevelike popularnosti", ipak (ili naravno) nisu oterali autora Donga Ngujena sa scene. Njegova sledeća igra "Swing Copters" stiže 21. avgusta na App Store.

Izvor: B92

Utorak, 19.08.2014.

12:30

Default images

Ngujen ni ovog puta nije preterano originalan, a nešto nalik "Swing Coptersu" ste sigurno igrali u prvoj polovini veka stotinu puta na sajtovima za flash igrice.

Tapkanjem po ekranu upravljate nekom živuljkom koja leti levo-desno, dok je u visine nosi kapica sa propelerom. Na putu ka rekordu stoje platforme sa čekićima koji se klate.

Praktičnoo, jedina prava razlika u odnosu na Flappy Bird, jeste to što osvajate bodove uspešnim prolaskom kroz "kapije" vertikalno, a ne horizontalno, a svaki vaš "tap" menja smer bočnog kretanja lika.

Grafika je slična kao kod starijeg brata, u pitanju 16-bitni šmek, samo ovog puta neće biti previše straha oko autorskih prava, jer ne izgleda baš kao nešto što je izašlo iz Mariovog sveta.

Igra će biti besplatna, a dolar će koštati skidanje reklama.

Naravno, glavni adut je čuveni faktor "da probam još samo jednom".

Hoćete li i vi igrati Swing Copters i da li se sećate neke slične flash igre?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: