Majstori parkura oživeli Assassin's Creed

Iako će novi nastavak ove fenomenalne video igre na računare i konzole stići tek krajem godine, prva i odlična reklama za Assassin's Creed Unity je već objavljena.

Izvor: B92

Nedelja, 27.07.2014.

09:00

Default images

Video je uz finansijsku pomoć Ubisofta potpisao Devin Grejem, a u glavnim su ulogama zablistali fantastični parkuraši Roni Šelvis, Sajmon Nogeira, Joan Leru i Džoan Tonuar.

Assassin's Creed Unity za Xbox One, PlayStation 4 i PC će se naći u prodaji 28. oktobra.

U ovoj video-igri na svakom koraku osećaće se duh Francuske revolucije, u čije je vreme smeštena radnja. Prvi put će četiri osobe moći da igraju igru u koordiniranoj misiji.

Zbog toga ni ne čudi što su u ovom video snimku četiri majstora parkura snimili spot baš u prestonici francuske, na jednom od kultnih mesta neraskidivo povezanih sa revolucijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: