Sony Xperia Z Ultra dobija dostojnog naslednika?

I dok Sony polako priprema teren za predstavljanje modela Xperia Z3, pojedine glasine koje stižu iz Kine tvrde da kompanija na svom meniju ima i nešto znatno veće.

Izvor: B92

Subota, 26.07.2014.

12:31

Default images

Renderi navodnog modela Xperia T3X, fableta koji bi možda trebalo da nasledi model Z Ultra, pojavili su se na sajtu Digi-wo.com zajedno sa nekim priličnom impresivnim specifikacijama.

Renderi prikazuju uređaj koji je skoro bez vidljivih ivica sa ekranom od 6.14 inča – u pitanju je Sonyjev 2.560 x 1.152 Trimaster EL OLED displej. Ovo bi mogao da bude prvi displej ovog tipa za uređaje koji su manji od onih za koje se ovi displeji trenutno proizvode – od 7.4 do 25 inča.

Fotografije takođe prikazuju i masivan foto senzor na zadnjoj strani uređaja, možda čak i veći od onog koji se može videti na Nokia Pureview modelu, a glasine tvrde da bi trebalo da ima 22 megapiksela.

Ukoliko su ovi renderi istiniti, Sony bi mogao da pokuša da ovaj uređaj ponudi i kao adekvatnu zamenu za kameru s obzirom na veliki broj dodataka koji se mogu videti na slici.

Glasine takođe spominju 64-bitni octa core Snapdragon 810 procesor koji će se nalaziti unutar kućišta dimenzija 69.5 x 150.1 x 7.9mm.

Saznajte naše utiske nakon testiranja modela Sony Xperia Z Ultra

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: