Samsung Galaxy uređaji po povoljnim uslovima

Kompanija Samsung u saradnji sa Raiffeisen bankom, svim korisnicima nudi mogućnost kupovine GALAXY uređaja najnovije generacije na kredit, po povoljnim uslovima bez kamate. U ponudi su uređaji Galaxy S5 i Note 3, kao i tablet Tab 3 10.1.

Izvor: B92

Sreda, 16.07.2014.

09:27

Default images

Raiffeisen banka je pripremila specijalni dinarski potrošački kredit za kupovinu Samsung uređaja.

Kredit je beskamatni, a odobrava se bez učešća i provizije, sa rokom otplate do 24 meseca.

Po ceni mesečne rate već od 1.834 dinara, građani mogu da kupe neki od pomenutih Samsung premium uređaja.

Da bi iskoristili posebne pogodnosti ovog kredita, potrošači nisu u obavezi da prenesu zaradu ili penziju u Raiffeisen banku.
Kompanija Samsung Electronics Ltd. globalni je lider na polju tehnologije i otvara nove mogućnosti za ljude gde god se oni nalazili. Stalnim inovacijama i otkrivanjem, mi transformišemo svet televizora, smart telefona, personalnih računara, štampača, kamera, kućnih aparata, medicinskih uređaja, poluprovodnika i LED rešenja.

Zapošljavamo 286.000 ljudi širom 80 zemalja, sa godišnjom prodajom u vrednosti od 216.7 milijardi američkih dolara. Za više informacija posetite www.samsung.com/rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: