Vikend koji je oborio rekorde na Facebooku

Na Facebooku je tokom vikenda oboren rekord u broju komentara na temu Svetskog prvenstva u fudbalu, sa više od milijardu postavljenih, "lajkovanih" ili komentarisanih sadržaja, saopštila je danas ta društvena mreža.

Izvor: Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.06.2014.

16:36

Default images

Nijedan drugi pojedinačni događaj nije izazvao toliku aktivnost na Fejsbuku.

Više od 220 miliona ljudi postavilo je, "lajkovalo" ili komentarisalo fudbalske mečeve na Svetskom prvenstvu u Brazilu, koji upravo prednjači u aktivnosti na Facebooku.

Najviše komentara izazvao je meč kojim je otvoreno prvenstvo - između Brazila i Hrvatske, dok je na drugom mestu bio duel domaćina sa Čileom.

Brazilski fudbaler Nejmar ima više od sedam miliona "lajkova". Od 20 komentara Nejmara koji su dobili najviše "lajkova", 12 su od njegovog reprezentativnog kolege Davida Luiza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: