SAD: Google Glass u prodaji - samo na jedan dan

Zainteresovani stanovnici SAD moći će 15. aprila da nabave svoj primerak tehnološki unapređenih naočara kompanije Google, saopštio je tehnološki gigant.

Izvor: Izvor: B92, Guardian

Petak, 11.04.2014.

15:41

Default images

U obaveštenju na svom blogu Google je najavio da će proizvod, koji još nije pušten u komercijalnu upotrebu, biti dostupan 15. aprila onima koji budu želeli da ga kupe isprobaju.

Googleove naočare do sada su mogli da isprobavaju samo učesnici “Google Explorer” programa. Reč je o program koji okuplja ljude sa zadatkom da testiraju pomenute naočare i pomognu Googleovim inženjerima da unaprede njihove funkcije.

“Svakog dana dobijamo zahteve od vas koji još uvek nisu našli način kako da se uključe u naš program i postanu Google istraživači. Zbog toga smo se odlučili da probamo nešto novo”, navodi se u blogu.

Tako će 15. aprila Google ponuditi svoj Google Glass proizvod po ceni od 1.500 dolara, a moći će da ga kupe samo punoletni stanovnici SAD.

Za sada je poznato samo da će u prodaju biti pušteno nekoliko primeraka, ali ne i tačno koliko. Google Glass bi u redovnoj prodaji trebalo da se nađu krajem godine.

Izvor: Guardian

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: