Telenor Kombo - dva uređaja i duplo više saobraćaja

Svi korisnici koji od danas kupe MiFi ruter uz neki od pametnih telefona imaće na raspolaganju duplo više minuta, SMS poruka i internet saobraćaja narednih godinu dana.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.10.2013.

15:03

Default images

Ovo je prvi put da Telenor nudi mogućnost kombinovanja govornih i internet paketa, uz koje korisnik oba uređaja može dobiti već po ceni od dva dinara.

Kupovinom Telenor Komba korisniku se udvostručuje celokupan saobraćaj u okviru oba izabrana paketa, a uz to ga očekuju samo jedan ugovor i jedan objedinjeni mesečni račun.

MiFi je najnoviji bežièni internet ruter, koji ima mogućnost pravljenja hot spota za do deset pametnih uređaja. Korisnik može da ga nosi u džepu ili torbi i da na taj način ostane uvek povezan na internet, čak i dok je u pokretu. Sa brzinom do 21 megabita po sekundi svi korisnici jednog rutera iskusiće sve prednosti Telenorove Pametne mreže na svom telefonu, tabletu i kompjuteru.

Iz bogate Telenorove ponude pametnih telefona izdvajamo Telenor Smart 2, sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, kao i HTC One Mini i Samsung Galaxy Note 3 kao najpopularnije modele sa visokim performansama.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: