Twitter: Redizajn profila i aplikacija

Svoje prisustvo na Twitteru od danas možete učiniti značajnijim, kažu iz istoimene kompanije povodom redizajna korisničkih profila.

Izvor: B92

Utorak, 18.09.2012.

15:30

Default images

Glavna novina je uvođenje "zaglavlja" (header), koji će se sastojati iz glavne fotografije i fotografije koju postavite kao pozadinu (nalik na Facebookov Timeline Cover). Avatar se više neće nalaziti u uglu, već na sredini strane.

Pored toga, Twitter je nadogradio i iPhone i Android aplikacije.

Fotografije, do kojih do sada nije bilo jednostavno doći putem aplikacija, sada će se pojavljivati ispod poslednjih tweetova na iPhoneu, Androidu i iPadu.

Još jedna od predstavljenih novina je nova iPad aplikacija za koju iz Twittera kažu da su je učinili brzom, lepom i jednostavnom za korišćenje.

Sve tri pomenute aplikacije takođe je prikazivati novo zaglavlje u okviru korisničkih profila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: