Nano SIM kartica uskoro u Vipu

Najnovija četvrta generacija SIM kartica biće dostupna Vipovim postpejd i pripejd korisnicima.

Izvor: B92

Subota, 15.09.2012.

11:20

Default images

Idući u korak sa svetskim inovacijama na polju telekomunikacija, Vip se spremio da novu generaciju smart telefona podrži sa specijalnim Nano SIM karticama.

SIM kartice četvrte generacije će već od 30. septembra moći da se nabave u većim Vip prodajnim centrima u Beogradu, Nišu, Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Kraljevu.

Nano SIM kartica je za 40% manja i 15 % tanja od Mikro SIM kartice, a omogućava iste funkcionalnosti kao standardne SIM kartice.

Zbog svojih dimenzija i uštede prostora, nove Nano SIM kartice proizvođačima telefona pružaju mogućnost za unapređenje komponenti mobilnih uređaja, poput dodatne memorije ili većih baterija.

Cena Nano SIM kartice je 1 dinar, u svim Vip postpejd tarifama. Svaki korisnik koji sa Vipom zaključi postpejd ugovor o kupovini Nano SIM kartice na 24 meseca dobija 25% popusta na izabranu tarifu tokom tog perioda.

Nano SIM kartica će biti dostupna i pripejd korisnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: