Samsung predstavio novi tablet, evo kome je namenjen

Samsung je predstavio Galaxy Tab Active2, novi robusni tablet namenjen poslovnim korisnicima.

Izvor: tportal.hr

Nedelja, 22.10.2017.

08:20

Samsung predstavio novi tablet, evo kome je namenjen
Foto: Thinkstock / ilustracija

Samsung Galaxy Tab Active2 poseduje sertifikat MIL-STD-810 koji garantujw izdržljivost tableta pod ekstremnim pritiskom, temperaturama, okolnim uslovima, vibracijama i padovima.

Novi uređaj nudi već dobro poznate funkcije kao što je zaštitna navlaka koja umanjuje jačinu udarca na uređaj u slučaju pada s visine do 1.2 metra, IP68 otpornosti na vodu i prašinu i ekran prilagođen dodiru mokrim rukama ili u rukavicama.

Ove funkcije korisnicima omogućavaju veću izdržljivost u ekstremnim uslovima jednostavnim dizajnom i interfejsom za držanje, kao i unos podataka jednom rukom.

Tanki i lagani tablet u klasi dizajniranoj posebno za ergonomiju profesionalaca ima i funkcije koje proširuju produktivnost alata za zaposlene, uključujući novu, popularnu i naprednu S Pen olovku koja pruža mogućnost preciznog unosa s nivoom pritiska od 4096 i funkcijama vazdušne naredbe.

Koristeći unapređenu prednju kameru od 5MP, odnosno odnosno zadnju kameru od 8MP s autofokusom, poslovni korisnici moći će da stvaraju kvalitetnije fotografije za profesionalnu upotrebu, na primer za ličnu kartu ili pasoš.

Novi čitač otiska prsta obezbeđuje poboljšanu sigurnosnu proveru autentičnosti, a funkcija prepoznavanja lica je prikladna opcija za otključavanje uređaja jednom rukom.

Opremljeni novim žiroskopom i geomagnetnim senzorima, profesionalci će uživati u širokom rasponu mogućnosti koje pruža proširena stvarnost (AR). Ona sada, zahvaljujući tabletu Galaxy Tab Active2, može da se koristi u svrhu obuke zaposlenih, odnosno iskustva korisničke podrške koja kompanijama omogućava trening zaposlenih u realističnom okruženju pre nego što dođu do svog radnog mesta. Sadrži i karakteristiku NFC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: