Street Fighter V dobija arkadnu ediciju

Više od godinu dana je prošlo kako je Street Fighter V ugledao svetlost dana, a izdavač Capcom nam sada donosi Arkadnu ediciju igre, koja dodatno popujava nedostatak sadržaja, sa kojim se igra susrela na početku.

Izvor: play.co.rs

Petak, 06.10.2017.

20:10

Street Fighter V dobija arkadnu ediciju
Foto: YouTube screenshot

Arkadna edicija pored svog postojećeg sadržaja donosi arkadni mod igranja koji igračima omogućava da se suoče sa neprijateljima kontrolisanim od strane procesora, i u zavisnosti od toga kako se pokažu stižu do jedinstvenih završetaka. Tu je i Extra Battle mode, koji donosi razne izazove sa nagradama u vidu premijum odeće tokom naredne godine.

Dodatni detalji stižu sa sajta Amazon, gde je navedeno da Street Fighter V dobija i redizajn korisničkog interfejsa, mogućnost otključavanja na stotine ilustracija karaktera i sada će svaki borac imati po dva v-triggera, što znatno produbljuje gejmplej mehaniku.

Ova edicija igre izlazi 16. januara 2018. godine i koštaće 40 dolara, dok će za one koji već poseduju igru sve novine stići u vidu besplatnog apdejta. Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: