Androidove osmice [podcast]

U ovoj epizodi razgovaramo o dve Androidove osmice. Nova verzija je stigla, Android 8.0 donosi pregršt malih stvari koje ga čine najboljim Androidom do sada, uz ozbiljne poduhvate ispod haube koje bi mogle odrediti budućnost platforme.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.09.2017.

13:53

Androidove osmice [podcast]
B92/Google

Stigao je i Samsung Galaxy Note 8, dok ne stigne u našu malu i ozvučenu redakciju pretpostavljamo kako će susret sa njim izgledati, šta je bitno i šta je Samsung uspeo da uradi za vreme koje je ove godine imao. Izašao je u novi Huaweijev čip koji je u medijima odjeknuo kao čip sa ugrađenom veštačkom inteligencijom, no to za sada ostavljamo po strani i bavimo se mnogo bitnijim stvarima, a to su planovi koje Huawei ima za mešanje u Samsungov i Appleov duopol.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar i pomozite nam da budemo još bolji.

Hvala na slušanju, sve najbolje!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: