Facebook Watch: Stiže novi video servis

Korisnici Facebooka uskoro će na svojim nalozima videti novi tab "Watch", preko koga će moći da pristupe velikom broju emisija, od kojih će produkciju nekih finansirati sam Facebook.

Izvor: bbc.com

Četvrtak, 10.08.2017.

11:22

Facebook Watch: Stiže novi video servis
GettyImages

Gledanje će biti personalizovano, pa će korisnici moći da otkrivaju nove programe na osnovu onoga što njihovi prijatelji gledaju.

Korisnici će moći i da kometarišu i razmenjuju mišljenja o određenom programu u okviru grupa posvećenih određenim programima.

"Gledanje emisija ne mora da bude pasivno", napisao je osnivač Facebooka Mark Zakerbrg u svom postu.

Facebook platforma već duže vreme ima podršku za video sadržaje, ali među njima uglavnom dominiraju amaterski snimci.

"Watch" bi mogao da predstavlja novi potencijal za stvarnje prihoda kako za Facebook, tako i za kreatore programa, dok će korisnici moći da očekuju prikazivanje "targetiranih" reklama pre i za vreme emitovamnja programa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: