Witcher serija stiže na Netflix

Poznata televizijska mreža Netflix objavila je da uskoro kreće sa produkcijom tv serije na engleskom jeziku zasnovane na serijalu knjiga o Vešcu – The Witcher.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.05.2017.

13:35

Witcher serija stiže na Netflix
Foto: Youtube screenshot

Na seriji će raditi poznati studio za specijalne efekte Platige Image, kao i producent Šon Danijel (poznat po Mumija serijalu) i Džejson Braun.

Serija će biti adaptacija knjiga, a ne igara, i kao glavni narativni konsultant radiće i tvorac čitavog Witcher sveta, pisac Andrej Sapkovski. On je ovom prilikom izjavio da mu je drago što će Netflix ostati veran originalu i temama koje je on razvijao preko 30 godina, te da se raduje radu sa talentovanim timom koji stoji iza produkcije serije.

U oči upada još jedna strelica upućena ka CD Projekt RED, jer je poznato da Sapkovski baš i ne miriše video igre i ako se uzme u obzir što je CD Projekt uradio sa Witcher serijalom.

Inače, ukoliko niste znali, ovo neće biti prva TV serija o popularnom vešcu Geraltu, jer je još ranije postojala poljska TV adaptacija ovog serijala knjiga, rađena početkom ovog veka, a ukoliko želite, možete je gledati na Youtubeu sa engleskim titlovima, počev od prve epizode koju možete videti ispod: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: