Beograd dobija Viber stikere "Young love in Belgrade"

Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija, Grad Beograd je među prvih deset gradova sveta koji dobija svoje Viber stikere (Viber Sticker Pack) iz serije “Young Love In...”, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

Izvor: Tanjug

Sreda, 21.09.2016.

12:32

Beograd dobija Viber stikere

Povodom promocije paketa stikera „Young Love In Belgrade", Grad Beograd i kompanija Viber oganiziju u sredu, 28. septembra u 17 časova veliki muzički spektakl na Trgu Republike, kada će Beograđani i gosti Beograda uživati u nastupu Sent Luis benda i Sare Jovanović.

Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket” koji će preko 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.

Stiker paket „Young Love In Belgrade“ globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je kako Beograđanima, tako i gostima Beograda i biće dostupan i na srpskom i na engleskom jeziku.

Ovom jedinstvenom paketu "nalepnica“ koje se koriste u aplikaciji Viber tema su Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

Dizajn tim iz Viber centrale u Tel Avivu izradio je stikere, čiji vizuelni sadržaj predstavlja glavni grad Srbije i koji imaju za cilj da promovišu Beograd kao svetsku turističku destinaciju.

Popularni par iz viber stikera svoju ljubav ovoga put doživljava u glavnom gradu Srbije - kraj spomenika Pobedniku, na sastanku „kod Konja“, zabavljajući se na našim rekama, vozeći bicikl Savskom promenadom, šetajući Skadarlijskom kaldrmom i gustirajući domaće specijalitete, „kulirajući“ na kultnim mestima ...
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: