Proizveden iPhone 6S sa ugraviranim Putinovim likom

Kako bi proslavili 63. rođendan svog predsednika ruska Kompanija Caviar napravila je smartphone sa zlatnim ugraviranim likom Vladimira Putina na poleđini kućišta

Izvor: B92

Četvrtak, 08.10.2015.

12:54

Default images
Foto: Screenshot Caviar

Novi iPhone 6S izašao je na tržište, a Apple se pohvalio najuspešnijim startom u prodaji novog modela iPhonea ikada. Već u prva tri dana prodali su više od 13 miliona uređaja.

Ipak, zašto imati običan iPhone kada možete imati onaj s likom ruskog predsednika? Ruski draguljar Caviar, poznat po luksuznim preradama Appleovih proizvoda nadmašio je sam sebe proizvevši smartphone sa zlatnim ugraviranim likom Vladimira Putina na poleđini kućišta.

Mobilni su napravili u čast Putinovog 63. rođendana, a prozvali su ga "Caviar Ti Gold Supremo Putin Anniversario Edizione 63". Navodno će biti prodate samo 63 kopije ovog luksuznog smartphonea.

Poleđina telefona napravljena je od titanijuma, a sadrži i zlatne delove - ugraviranu Putinovu glavu, grb Rusije i plaketu sa stihom iz ruske himne. Kupci dobijaju i luksuznu drvenu kutiju za čuvanje prestižnog telefona.

Specifikacije mobilnog ne razlikuju se od redovnog iPhonea 6S, ali dostupne su samo dve verzije - od 64 GB i 128 GB, a nema u ponudi 16GB varijante, koju korisnici ionako ne vole, pogotovo ne oni dubljeg džepa.

Cena verzija od 64GB kreće se oko 200.000 rubalja ili malo više od 2.700evra, a za oko 2.890 evra možete kupiti verziju od 128 GB.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: