Tehnopolis

TEST: LG G5

LG G5, koji je lansiran početkom aprila ove godine, predstavlja neku vrstu prekretnice za južnokorejsku kompaniju. Deluje sasvim verovatno da je njihov dizajnerski tim mesecima sedeo i prikupljao utiske korisnika njihovih ranijih flagship uređaja i onda se trudio da ispravlja jedan po jedan nedostatak koji su imali pređašnji modeli. A onda su odlučili da unesu i inovacije i G5 učine modularnim pametnim telefonom.

Gedžeti subota 13.08. 12:51 Komentara: 56

TEST: Wiko Fever 4G

Wiko telefoni su u Srbiju došli sa zakašnjenjem, budući da kompanija koja ih proizvodi postoji već pet godina, ali se ove godine pred domaćim korisnicima našao deo njihove ponude. U naše ruke došao je telefon koji je ovu francusko-kinesku kuću izdvojio u odnosu na konkurenciju – Fever 4G.

Gedžeti nedelja 19.06. 15:35 Komentara: 28

Test: Samsung Galaxy Note Edge

Koncept koji je postao dostupan proizvod - Samsung nam donosi poznat, ali u isto vreme različit smartfon sa svojim zakrivljenim ekranom na jednoj ivici. Da li je ovo budućnost smartfona?

Gedžeti utorak 10.02. 08:34 Komentara: 51

Test: ASUS G751JY

Kada je ASUS u pitanju, najsigurniji odgovor na pitanje “šta kvalitetno kupiti” je, što se nas tiče, oduvek bila G serija.

Vesti ponedeljak 2.02. 10:30 Komentara: 45

Test: Samsung Galaxy S5 Mini

Samsung Galaxy S5 Mini najavljen je uz znatno manje pompe od svog većeg brata, ali i znatno tiše od sličnih kompakt uređaja drugih proizvođača. Da li je Samsung siguran u kvalitet ovog uređaja da misli da mu ne treba reklama, ili je u pitanju potez koji je iznuđen konkurentskim uređajima?

Gedžeti subota 6.09. 08:55 Komentara: 52

Test: LG G Pad 7.0

Dok se sve veći broj proizvođača okreće premijum uređajima, a granica između tableta i fableta polako postaje nevidljiva, LG smatra da na tržištu i dalje postoji prostor za pristupačan tablet dijagonale 7 inča.

Gedžeti subota 23.08. 08:40 Komentara: 12

Test: Sony SmartBand

Poput drugih nosivih tehnoloških uređaja koji prate vašu svakodnevnu aktivnost, Sony SmartBand beleži koliko ste koraka napravili, koliko ste kalorija sagoreli i kako spavate, međutim, na malo drugačiji način.

Gedžeti sreda 2.07. 10:01 Komentara: 20

Test: Sony Xperia Z2

I dok je Z1 dodatno utvrdio novi dizajnerski i tehnološki pravac kompanije, on ipak nije postigao uspeh kakav se očekivao, jer jednostavno nije bio dovoljno savršen u odnosu na konkurenciju. Da li je Sony uspeo da reši sve probleme i nedostatke sa modelom Z2?

Gedžeti petak 27.06. 09:50 Komentara: 64

Test: Sony Xperia Z2 Tablet

Sony je definitivno pokazao da ume da napravi kvalitetan uređaj koji prati adekvatan dizajn. Konzole, smartfoni, tableti – svi poseduju odlične performanse, skupe materijale i najbolje komponente, međutim, kompanija do sada nije uspela da napravi tablet koji će na pravi način objediniti sve ovo – do sada.

Gedžeti subota 7.06. 10:12 Komentara: 25

Test: Samsung Galaxy Camera 2

Samsung je proveo godine usavršavajući svoje uređaje koje korsite Android mobilni operativni sistem, a dobar deo znanja uspeo je da, sa više ili manje uspeha, prenese svojom odeljenju za kamere. Najnoviji rezultat upotrebe tog znanja jeste Galaxy Camera 2, međutim, da li nam je zaista potreban foto aparat sa Android OS-om?

Gedžeti subota 17.05. 08:45 Komentara: 18
strana 1 od 4 idi na stranu