Apple

Model iPhone-a koji je nepravedno završio u senci

Svima je pomalo žao iPhone „osmice“. Nakon predstavljanja na konferenciji ostao je u senci starijeg brata i hit modela koji se željno iščekuje iPhone-a X. Od sutra iPhone 8 i iPhone 8 Plus su dostupni i u Srbiji, a ima tek dve nedelje da dominira dok ne bude lansiran iPhone X od 3. novembra. Apple fanovi se pitaju da li se isplati kupiti iPhone 8 ili čekati desetku. Koje su prednosti "osmice" saznajte u tekstu.

Vesti četvrtak 19.10. 10:56 Komentara: 25

Cene iPhone 8 i iPhone 8 Plus u iStyle-u, MTS-u, Telenoru i VIP-u

iPhone 8 i iPhone 8 Plus dostupni su kod mobilnih operatera u Srbiji, a uveliko su poznate i cene. Kao referentnu vrednost uzeli smo iznos mobilnih paketa između 1.500 i 1.700 dinara, tačnije cenu uređaja za plaćanje na rate, odnosno ceo iznos. Cene i tačne načine plaćanja telefona u drugim paketima pogledajte na sajtu svog mobilnog operatera ili ovlašćenog prodavca.

Vesti petak 13.10. 14:00 Komentara: 36

Kako Tim Kuk planira da promeni svet?

Apple je, između ostalog, na nedavnom predstavljanju iPhone 8/8 PLus i iPhone X telefona, predstavio i novu tehnologiju ARKit koja prenosi viruelne objekte u stvaran svet. Ova tehnologija je revolucionarna baš kao što je pre deset godina bio iPhone, kaže Tim Kuk za britanski list "Independent".

Vesti sreda 11.10. 17:27 Komentara: 30

Da li Face ID radi ako nosite naočare za sunce?

Mnogi su se pitali kako će tačno funkcionisati prepoznavanje lica na iPhone-u X, ako korisnik pogleda telefon i pri tome nosi naočare za sunce. Apple je sada odgovorio na neka od najvažnijih pitanja u vezi sa novom tehnologijom. Na primer, sada znamo šta bi se desilo ako bi neko pokušao da vas opljačka.

Internet subota 16.09. 15:47 Komentara: 6
strana 1 od 55 idi na stranu