Skype: Novi (omraženi) dizajn stiže i na desktop računare

Microsoftov novi radikalan redizajn aplikacije Skype, koji je do sada bio rezervisan samo za mobilne telefone, dobio je i svoju desktop verziju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 25.08.2017.

12:55

Skype: Novi (omraženi) dizajn stiže i na desktop računare
Foto: Youtube screenshot

Iako su korisnici smartfona bili vrlo nezadovljni novim dizajnom, kompanija želi da sazna šta o njemu misle i korisnici desktop računara, piše Ubergizmo.

Nova generacija nekada popularne aplikacije za chat za sada je dostupna samo kao preview. Kompanija navodi da rad na njoj još nije završen, i da će joj biti potrebna povratna informacija korisnika.

Pročitajte još: Katastrofalan promašaj: Niko ne voli novi dizajn Skypea

Microsoft navodi da je glavni cilj novog dizajna usmeravanje sve moguće pažnje na poruke, odnosno razgovor.
Dostupne su i nove funkcije, poput deljenja fotografija i ekrana u realnom vremenu, a tu su i @mentions - reakcije na poruke, kao i notifikacijski panel koji omogućava korisnicima da ostanu u toku sa dešavanjima.

Tu je i chat media galerija koja omogućava lakše pronalaženje podeljenog sadržaja poput linkova, fotografija i media fajlova, dok drag and drop opcija nudi poboljšano iskustvo grupnih razgovora.

Podsećamo, ocene aplikacije drastično su pale otkako je novi dizajn predstavljen u julu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: