Adobe otkriva šta nam sprema za budućnost

Kreativni Adobeovi alati za obradu multimedijalnih sadržaja, tekstova, pripremu publikacija i još puno toga oduvek su bili vrhunski, ali ono što stiže u budućnosti je zaista neverovatno...

Tehnopolis

Izvor: Dnevnik.hr

Sreda, 08.10.2014.

16:33

Default images

Video koji ćete pogledati, možda i preterujemo, mogao bi vas ostaviti bez teksta. Adobe je, naime, objavio budućnost svojih kreativnih aplikacija ovog puta fokusiranih na Microsoftove uređaje.

Već sada su, naravno, dostupne aplikacije iz Adobe Creative Clouda koje vam nude neverovatnu moć za obradu fotografija, video materijala i slično... Može li bolje? Uvek može bolje, kaže mudra izreka, a ovaj video to samo potvrđuje, jer otkriva nešto što je do sada zaista bilo nezamislivo. Ako će ovako izgledati obrada multimedijskih materijala, onda smo dotakli dimenziju u kojoj će cela priča biti jednostavnija od - pisanja teksta.

Pritom, što nije nevažno, govorimo o korišćenju Adobeovih aplikacija na prenosnim uređajima sa ekranima osetljivim na dodir.

Zašto je to toliko presudno u celoj ovoj priči?

Zato što će se sve neverojatne mogućnosti moći koristiti "u hodu", obrada i objavljivanje će se odraditi "na terenu", bez potrebe da se seda za desktop kompjuter ili laptop. Ne, u Adobeu nisu preterali kada su postavili hipotetičko pitanje: "Kako će izgledati vaša kreativna budućnost?".

Najbolje je da pogledate sami, uronite u budućnost Adobeove čudesne radionice i pripremite se za ono šta dolazi...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: