Isprobajte ove Android video igre

Nakon kupovine novog Android telefona i instaliranja aplikacija koje vam pomažu da iz njih izvučete maksimum (o kojima sam pisao prethodnih nedelja), na red dolazi zabava, video igre koje nisu toliko zahtevne i koje možete igrati u svakom trenutku na bilo kom Android telefonu bez obzira na specifikaciju tj. hardver uređaja.

Tehnopolis

Izvor: Saša Petroviæ

Petak, 03.10.2014.

17:39

Default images

Za neke ste verovatno već čuli, za neke možda i niste, no, verujem da će vam se svideti, kako zbog odlične grafike i muzike, tako i zbog zanimljivih likova koji se pojavljuju u nekoliko igara sa ove liste.
Duet

Video igra na koju sam sasvim slučajno naleteo a koja me iz dana u dan sve više oduševljava, ne prestajem da je igram.

Tim programera Kumobius Games predstavio je fantastičnu video igru jednostavnog imena – Duet. 31. jula ova nagrađivana video igra dobila je Epilogue update koji donosi 48 novih nivoa, odličnu muziku i još mnogo toga.

Pravila su jednostavna, vaš zadatak je da crvenu i plavu tačku koje se nalaze suprotno jedna od druge na krugu u dnu ekrana pomerate tako da izbegnete padajuće objekte. Svaki put kada budete udarili nekom od ovih boja čije kretanje kontrolišete vratićete se na početak nivoa.

U okviru Story režima nalaze se osam poglavlja sa po nekoliko nivoa: Ignorance, Denial, Anger, Bargaining, Guilt, Depression, Hope i Acceptance. Kao i sve druge kvalitetne Android video igre i ova ima svoju paid verziju koja nažalost nama u Srbiji nije dostupna. U paid verziji nalaze se dodatni nivoi, razni izazovi, itd.

Svaki naredni nivo teži je od prethodnog.

Možete se ulogovati svojim Google nalogom kako bi sav vaš trud bio sinhronizovan sa Google Play Games servisom. Rezultati koje budete ostvarili (pređeni nivoi) biće vam dostupni na svim uređajima na kojima budete igrali igru.

Od ostalih podešavanja u besplatnoj verziji nalaze se sledeće opcije: mogućnost isključivanja/uključivanja naratora, zvuka, zvučnih efekata, vizuelnih efekata...

Preuzmite igru
Cut The Rope 2

Cilj ove veoma zanimljive igre je nahraniti zelenog Om Noma šarenim bombonama i sakupiti što više zvezdica.

Dostupne su nove lokacije, mogućnost odabira omiljenog slatkiša kao i izgled konopca, potpuno nova grafika, muzika i mogućnost premeštanja glavnog lika sa jednog mesta na drugo.

Om Nom je u ovom delu dobio i pet novih prijatelja koji će vam pomagati u toku igranja. Zovu se Roto, Lick, Blue, Toss i Boo.

Na svakom nivou dostupno je nekoliko misija: Sakupiti sve tri zvezdice, sakupiti određeni broj voćkica i sakupiti dve, jednu ili nijednu zvezdicu (ili pobediti tajmer).

Možete koristiti Facebook ili Google nalog kako biste se takmičili sa svojim prijateljima. Takođe, možete uključiti i sinhronizaciju kako bi rezultati koje ste ostvarili bili dostupni na svim uređajima na kojima ste instalirali igru.

Preuzmite igru
Dots: A Game About Connecting

Igra sa jednostavnim zadatkom, povezati što veći broj tačaka iste boje. Igra nudi četiri režima: vremenski ograničen režim na 60 sekundi, režim ograničen na 30 poteza, beskonačni režim (koji nama u Srbiji nije dostupan) i local multiplayer režim u kome možete izazvati svoje Facebook prijatelje na duel.

U svakom trenutku možete pogledati tabelu sa rezultatima i uporediti ih sa rezultatima igrača iz celog sveta (Global Top Scores) ali i sa rezultatima vaših Twitter pratilaca odnosno Facebook prijatelja.

Što više budete igrali i što više poena budete sakupili bićete nagrađeni raznim trofejima. Takođe, na raspolaganju će vam biti i nekoliko vrsta pomoći – dupliranje vremena u vremenski ograničenom režimu odnosno dodavanje 5 poteza u režimu ograničenom na 30 poteza, uklanjanje određene tačke koja vam bude pravila problem i uklanjanje jedne boje (sve tačke u istoj boji).

U opcijama podešavanja možete izabrati jednu od četiri dostupne teme.

Preuzmite igru
Subway Surfers

Video igra koja je svoju popularnost stekla predstavljanjem Android verzije. Od tada ne silazi sa top lista najpopularnijih Android video igara.

Svakog meseca dobija update, novo okruženje (svetska metropola) i novog lika kojeg u opcijama podešavanja možete kupiti sakupljenim zlatnicima. Cilj je sakupiti što više pomenutih zlatnika koji vam donose poene a da vas pritom ne udari brzi voz i ne uhvati čuvar koji vas neprestano juri. Svakog dana dobijate neki novi dnevni zadatak pored raznoraznih misija koje ćete stalno morati da izvršavate ako budete želeli da napredujete.

Možete se ulogovati svojim Facebook nalogom kako biste se takmičili sa svojim prijateljima. Takođe, svoj rezultat možete uporediti i sa rezultatima igrača iz Srbije.

Na raspolaganju će vam biti nekoliko pomoći koje možete iskoristiti u toku igranja.

Preuzmite igru
Sonic Dash

Jedan od najpopularnijih likova ikada kada su video igre u pitanju. Od skora i u ovakvoj igri, igri u kojoj neprestano jurite i sakupljate prstenove. U tome će pokušati da vas spreče razne prepreke na putu kao što su bodlje, drveće, ograde...

Od ostalih poznatih likova koji se nažalost plaćaju tu su: Tails, Knuckles, Amy, Shadow, Blaze, Silver, Rouge i Cream. Grafika je odlična a kontrole jednostavne. Na raspolaganju će vam biti Facebook logovanje kako biste svoj rezultat uporedili sa rezultatima svojih prijatelja.

Šta sve ostalo igra nudi moraćete da proverite sami.

Preuzmite igru

Piše: Saša Petrović

Foto: Image courtesy of kanate at FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: