Imenik u oblaku

Keeper aplikaciju je razvila domaća softverska kompanija Lumira. Namenjena je korisnicima koji imaju smart telefone sa iOS, Android i Windows Phone 8 operativnim sistemom. Besplatna je i može se preuzeti sa Google Play-a, Apple store-a i Windows marketa.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 26.03.2014.

12:05

Default images

Najlakši način da preuzmete aplikaciju je da posetite sajt www.lumira.rs na kome se nalaze direktni linkovi ka sve tri verzije aplikacije.

Trenutno aplikaciju koristi više od 2600 korisnika iz celog sveta. Pored domaćih korisnika najzastupljeniji su korisnici iz USA, Kanade, Indije, Saudijske Arabije, Velike Britanije, Brazila kao i ostalih zemalja. Visoke ocene i pozitivni komentari korisnika doprineli su da se aplikacija jako dobro kotira u svakom od marketa i da za kratko vreme doživi ekpanziju i popularnost.

Samo korišćenje aplikacije je veoma jednostavno, nakon registracije korisnik je odmah u prilici da sačuva svoje kontakte u cloud-u pritiskom na dugme Export contacts. Nakon izvršenog eksporta pruža se mogućnost da kontakte pregledate i pretražujete putem opcije View in cloud. Svaki od kontakata pojedinačno možete da editujete (izmena kontakta, brisanje i dodavanje novih) i to direktno u cloud-u. Takođe, postoji mogućnost deljenja kontakata među korisnicima bez obzira na operativni sistem.

Kroz cloud su takođe omogućene i sve funkcionalnosti koje nudi klasičan imenik: pozivanje, slanje SMS-a, email-a. Samim tim, Keeper može u potpunosti zameniti imenik u telefonu.

Najvažnije je naglasiti funkcionalnost da svojim kontaktima u cloud-u možete pristupiti sa bilo kog smart telefona (iOS, Android, Windows Phone 8) ukoliko imate pristup Internetu. Na primer, kontakte ste eksportovali u cloud sa svog windows phone 8 telefona a možete ih koristiti sa bilo kog android telefona ili iphone-a, bez potrebe da ih upisujete u sam imenik telefona. Nakon upotrebe svojih kontakata dovoljno je samo da se izlogujete iz aplikacije Keeper.

Keeper obezbeđuje i import kontakata iz cloud-a u imenik telefona. Ova funkcionalnost je dragocena u situacijama kad se izgubi telefon ili prilikom kupovine novog telefona. Samo jednim klikom na dugme Import contacts kompletan imenik prebacujete u novi telefon. Mogućnosti za prebacivanje kontakata između različitih operativnih Sistema su sledeće:

Android --> Iphone, Windows phone 8
Windows phone 8 --> Android, Iphone
Iphone --> Android, Windows phone 8

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: