Ne znate gde ste parkirali, ovo je aplikacija za vas

Ukoliko često ne možete da se setite gde ste parkirali auto, Auto Finder aplikacija za Android mogla bi da bude pravo rešenje za vas.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 07.03.2014.

18:45

Default images

Iako postoje i druge aplikacije koje vam dozvoljavaju da obeležite lokaciju vašeg automobila na mapi kada ga parkirate, a postoje i druga Bluetooth enabled rešenja, Auto FInder automatski obeležava vašu lokaciju kada detektuje da ste parkirali auto uz pomoć hardverskih senzora ugrađenih u telefon i nije potrebno nikakvo dodatno konfigurisanje.

Međutim, potrebno je samo da imate Adroid 4.0 ili noviju verziju.

Aplikacija može da radi u satelitskom ili mapa modu, i moguće je ručno obeležiti određenu lokaciju a softver nudi i put do mesta gde ste parkirali automobil.

Ono što je najbolje, aplikacija je potpuno besplatna s tim da ukoliko vam se svidi, možete da donacijama pomognete njen dalji razvoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: