Apdejt za Windows 8.1 procurio pre vremena?

Apdejt za Windows 8.1 se pojavio ranije, ali u pitanju nije zvanična verzija tako da njegovo instaliranje nije prosto ali ni preporučljivo.

Tehnopolis

Izvor: Cnet

Petak, 07.03.2014.

16:46

Default images

Zvanični apdejt očekuje se tek 8. aprila, ali brojni izveštaji tvrde da ga je uz pomoć malo truda moguće instalirati već sada.

Međutim, ovo se ne preporučuje.

Jedan metod koji navodno radi uključuje određene promene unutar Windows registryja – što može izazvati ozbiljne probleme ukoliko niste potpuno sigurni u to što radite.

Sa druge strane, sajt The Verge ovu nezvaničnu verziju opisuje kao „seriju zakrpa koje su potrebne kako bi se dobio potpuni apdejt, ali kada se sve instalira, nove funkcije koje su okrenute desktopu su sve dostupne“.

Kao što je ranije napomenuto, promene koje Windows 8.1 donosi uključuju nove menije sa sadržajem koji se mogu aktivirati desnim klikom, mogućnost da se Metro aplikacije ubace u Desktop task bar i posebne dugmiće za pretragu i napajanje na početnom ekranu.

Ukratko, apdejt za Windows 8.1 bi trebalo da učini da on bude znatno prijemčiviji personalnim računarima koji nisu osetljivi na dodir.

Druge promene koje se još očekuju jeste mogućnost da proizvođači personalnih računara mogu da predstave minimalističke konfiguracije sa 1GB RAM-a i 16GB interne memorije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: