Chrome 32 objavljuje rat glasnim tabovima

Imate otvoreno previše tabova i jednostavno ne znate odakle dolazi iritantan zvuk – najnoviji Chrome će vam pomoći u tome.

Tehnopolis

Izvor: Cnet

Sreda, 15.01.2014.

14:10

Default images

Nova funkcija deo je Googleovog apdejta za Chrome i sa sobom donosi poseban indikator koji će vam ukazati na to koji sajt strimuje audio u vidu ikonice zvučnika, a tu su još i crveno dugme za snimanje kada tab koristi vašu veb kameru i Google Cast ikonica kada neki tab šaljete vašem Chromecastu.

Google Chrome 32 vas takođe upozorava na potencijalno opasna preuzimanja sa interneta na znatno vidljiviji način tako da sada znate kada brauzer blokira skidanje nečeg malicioznog.

Nova verzija takođe nudi i interesantnu opciju pod nazivom Supervised users, koja dozvoljava glavnom Chrome nalogu da ponudi dodatne naloge.

Korisniku pod nadzorom se tako može ograničiti pristup određenim sajtovima a njegova internet aktivnost može biti praćena putem kontrolnog panela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: