Od sada Microsoftu možete da kažete šta mislite o Windows 10

Kompaniji Microsoft je veoma stalo do toga da Windows 10 bude njen najbolji OS u istoriji, pa želi da čuje i mišljenje korisnika...

Tehnopolis

Izvor: zimo.dnevnik.hr

Ponedeljak, 23.05.2016.

12:15

Od sada Microsoftu možete da kažete šta mislite o Windows 10
Foto: Gettyimages

Operativni sistem Windows 10 trenutno ima oko 270 miliona aktivnih korisnika, a tu su, naravno, i oni kojima se "desetka" iz Redmonda ne sviđa.

Uopšteno je mišljenje da je Windows 7 najbolji operativni sistem koji je Microsoft ikada napravio, a i prastari Windows XP se i dalje drži začuđujuće dobro.

Ali, Microsoft je jasno zacrtao kuda želi da ide s Windows 10 operativnim sistemom, koji bi, prema rečima kompanije, mogao da postane najbolji OS u istoriji. On će olakšati korišćenje računara, laptopova, tableta, pametnih telefona...

Prerano je reći da li će Microsoft uspeti u svojoj nameri, ali svakako želi da čuje i mišljenje korisnika OS Windows 10 sa ciljem da poboljša sve što može.

Iz tog razloga objavio je aplikaciju zvanu Feedback Hub koja ima samo jednu, jednostavnu namenu – da omogući korisnicima da izraze svoje mišljenje, pohvale, sugestije ili ukažu na probleme.

Aplikacija je dostupna za desktop i mobilnu verziju Windowsa 10, a možete da izaberete i na koji deo OS-a će se odnositi vaš "feedback" - Start Menu, Microsoft Edge, Cortanu ili neki drugi deo Windowsa.

Aplikaciju Feedback Hub možete da preuzmete sa zvaničnog Microsoft Store skladišta aplikacija, odnosno ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: