Kako da dođete do idealnog posla za manje od godinu dana?

Da biste pronašli idealan posao na kome ćete uživati u onome što radite i pritom odlično i zarađivati, uglavnom je potrebno da se pored stečenog obrazovanja naoružate strpljenjem i pripremite na nekoliko godina čekanja da vam se snovi ostvare.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.12.2016.

16:25

Kako da dođete do idealnog posla za manje od godinu dana?

Ipak, ako ne želite da sedite skrštenih ruku dok ne pronađete odgovarajuće radno mesto, jedino što vam preostaje jeste da preduzmete potrebne korak i sami krenete ka idealnom poslu.

Nije tajna da ćete svoje mesto pod suncem najlakše pronaći u IT sektoru koji već godinama važi za najperspektivniju oblast 21. veka. Međutim, kako steći neophodna znanja koja će vas kvalifikovati kao IT stručnjaka i omogućiti vam da u kratkom vremenskom periodu zauvek izbegnete status nezaposlenog lica?

Savladajte odgovarajući programski jezik

Činjenica je da ćete učenjem bilo kog programskog jezika steći veštine zbog kojih više nikad nećete čekati na posao. Ipak, ukoliko ste početnik, pogrešan izbor programskog jezika može vam otežati učenje i navesti vas da pomislite kako zanimanje programera nije nešto u čemu ćete se pronaći.

Sa druge strane, ovakve probleme možete izbeći ako se opredelite za PHP. Već posle nekoliko meseci učenja uvidećete zašto se ovaj programski jezik smatra najprikladnijim za početnike. Vrlo brzo ćete usvajati nove tehnike koje će vas sve više približavati ka cilju da postanete visoko plaćeni programer

Zašto baš PHP?

PHP je prvobitno zamišljen kao alat koji bi web programerima olakšao posao, a kao rezulat nastao je programski jezik čiji kod je najlakše razumeti čak iako ste početnik. Osim jednostavnosti, najveća prednost PHP-a je široka primena u web programiranju zbog koje ćete svoja znanja uvek imati gde da primenite.

O tome koliko je PHP moćan, najbolje svedoči podatak da su najpopularniji sajtovi kao što su Facebook, Youtube, Wikipedia i mnogi drugi kreirani upravo na temelju ovog programskog jezika. Takođe, jedan od glavnih razloga zbog kojih je PHP bio prvi izbor mnogih, sada već iskusnih IT stručnjaka, jeste zarada.

Web programeri – juniori koji rade u ovom programskom jeziku mogu očekivati zaradu višu od 600 evra na početku karijere, dok posle nekoliko godina sticanja iskustva ova cifra može postati znatno veća.

Sledeće godine u ovo vreme možete biti PHP programer

Učenjem po prilagođenom programu za PHP programere, potrebna znanja koja će vam omogućiti da pronađete idealan posao možete steći za manje od godinu dana. Bez obzira na to da li se odlučite za tradicionalno školovanje ili za online učenje, u tom periodu razvićete znanja koja će vas kvalifikovati kao stručnjaka za web programiranje.

Tokom školovanja imaćete priliku da pohađate kurs Core PHP programiranje, ali i steknete sve ostale neophodne veštine koje će vas već na prvom konkursu za posao izdvojiti od konkurencije.

Usavršavanjem uz iskusne programere, vrlo brzo ćete početi da razmišljate „programerski”, a tada će granice vašeg uspeha zavisiti samo od vaše volje za daljim napretkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: