Besplatno školovanje na ITAcademy i BusinessAcademy

Steknite svetski priznate međunarodne sertifikate. Kompanija LINK group, u saradnji sa B92, dodeliće za školsku 2015/2016. godinu dva besplatna školovanja za one koji pokažu izuzetnu motivisanost za usavršavanje, a kompletna obuka će se obavljati onlajn, putem platforme za učenje na daljinu.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.11.2015.

10:00

Default images

Besplatno školovanje će se deliti za programe dve obrazovne ustanove: ITAcademy i BusinessAcademy, u ukupnoj vrednosti od oko 4.000 evra.

Oni koji budu napisali najinspirativnija motivaciona pisma i pokazali na koji način im ovo školovanje može pomoći u budućnosti za posao kojim žele da se bave, dobiće priliku da se besplatno školuju na ITAcademy ili BusinessAcademy, u Beogradu.

Konkurs traje do 23. novembra 2015. godine, a za prijavu je potrebno popuniti aplikaciju sa podacima i motivacionim pismom, na sledećem linku. Zainteresovani imaju mogućnost da izaberu jedan program na nekoj od dve obrazovne ustanove, ITAcademy (http://www.it-akademija.com/) ili BusinessAcademy (http://www.biznis-akademija.com/).

Više o programima

Školovanje na ITAcademy namenjeno je onima koji su odlučni u tome da uspeju i žele da steknu isplativa i praktična znanja, koja će im pomoći da ostvare uspešnu i profitabilnu IT karijeru. Programi su kreirani tako da pripremaju polaznike za zanimanja koja su najtraženija i najplaćenija na tržištu.

U okviru šest programa, polaznici mogu da se školuju za programiranje (Programming Department), administraciju mreža (Administration Department), dizajn (Design&Multimedia), IT poslovanje (IT Business Department), CAD (CAD Department) i razvoj mobilnih aplikacija (Mobile Development Department).

Školovanje na BusinessAcademy je namenjeno poslovnim muškarcima i ženama koji žele da unaprede svoju karijeru, dobiju visoku poziciju na poslu i odgovarajuću platu. Ovo su praktična znanja i veštine koje će im omogućiti da se istaknu u kompaniji poboljšanjem i razvojem poslovanja i rastom profita kompanije.

Na BusinessAcademy je 13 programa na kojima se školuju polaznici: Cambridge poslovni program, Međunarodno poslovanje, Menadžment ljudskih resursa, Strategijski i operativni menadžment, Marketing i marketing menadžment, Prodaja i menadžment prodaje, Finansijski menadžment, Menadžment projekata, Poslovna administracija, Preduzetništvo, Odnosi s javnošću, Investicioni menadžment i berzansko poslovanje, Menadžment prometa nepokretnosti.

Dodatno je obezbeđeno i 20 onlajn kurseva engleskog jezika za one čije aplikacije uđu u uži izbor.

Prijava

Prilikom odabira kandidata uzimaće se u obzir kompletan profil kandidata, kao i sva dosadašnja interesovanja. Ključno za odabir kandidata biće inspirisanost koju kandidat pokaže u motivacionom pismu, kao i vizija koju ima o tome šta mu sve ovo školovanje može obezbediti i promeniti u životu.

Cilj ove društveno odgovorne akcije je da se pomogne onima koji su motivisani i žele nešto da promene u svom životu, a nemaju sredstva za to. Oni će imati prilike da steknu praktična znanja iz oblasti biznisa i informacionih tehnologija, koja će im omogućiti da na tržištu rada budu konkurentni i da postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje.

Da podsetimo, prijave su na sledećem linku, a aktuelne su do petka, 23. novembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: