Bez ovog fotoaparata ne krećite na odmor

Fotoaparat Sony Cyber-Shot DSC-H300 poseduje jedan od najsnažnijih objektiva sa ugrađenim 35x optičkim zumom pomoću kojeg ćete moći da uslikate sve što poželite.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.06.2015.

09:00

Default images

Zahvaljujući senzoru Super HAD CCD rezolucije 20,1 megapiksela, svaka slika biće precizna do najsitnijih detalja. Ugrađena tehnologija efekata slike – sa četiri efekta za slike, tri panoramska efekta i četiri efekta za video zapise – omogućava da udahnete novi život svakom snimku.

Fotoaparat poseduje napredanu funkciju za blic, Advanced Flash, koja omogućava snimanje svetlijih i jasnijih slika u istim uslovima osvetljenja. Pomoću senzora Super HAD CCD moguće je snimanje HD video zapisa visokog kvaliteta (720p) uz minimalnu količinu izobličenja u obliku šuma, čak i u okruženjima sa slabim osvetljenjem.

Dijagonala ekrana je 3 inča, a fotoaparat je dostupan u crnoj boji.

Za više informacija posetite Gigatron sajt ili pozovite besplatan call center broj 0800304050

Call using Skype Send SMS Learn more You'll need Skype CreditNo Skype credit required

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: