The Grid - Revolucionarni IT projekat iz Srbije

Danas se mnogim pojavama u svetu pripisuje epitet “inovativno”. Da li su one zaista inovacije? Šta danas moze da bude inovacija u svetu preplavljenom svakojakim proizvodima i uslugama?

Izvor: B92

Utorak, 23.09.2014.

09:05

Default images

Sigurno ste culi za THE GRID (www.thegrid.rs). Njegova uloga je da promeni svet advertajzinga na globalnom tehnoloskom nivou. Pomoću revolucionarnog softverskog rešenja, kompanije će upravljati sveobuhvatnom produkcijom svojih digitalnih marketing kampanja sa bilo koje tačke na mapi sveta.

Puzzle Software, kao idejni tvorac ove softverske inovacije, poziva Vas da budete i Vi deo The Grid-a, mreže koja ce promeniti poslovni svet!

“Revolucija podrazumeva i upotrebu najnovijih informacionih tehnologija. Tim naših programera i arhitekti imaće ozbiljan i atraktivan zadatak – promeniti svet. Odbrojavanje do početka projekta je počelo.” – potvrdili su iz Puzzle Software-a.

Puzzle Software je srpska kompanija koja se, osim internog agilnog razvoja sotverskih rešenja, bavi i kreiranjem kompletne softverske arhitekture i IT rešenja skrojenih po zahtevu Klijenta. Uspešna dugogodišnja saradnja postoji sa velikim kompanijama, kako u Srbiji, tako i u inostranstvu.

Softverski eksperti zaposleni u Puzzle Software-u, pored dugogodišnjeg iskustva u programiranju korišćenjem raznih tehnologija, neosporno raspolažu poslovnim znanjima iz specifičnih oblasti poput bankarstva, telekomunikacija, osiguranja, softverske industrije, industrije proizvodnje čelika i drugih oblasti poslovanja. Misija Kompanije se ogleda u kreiranju “virtuelnih svetova” od početne ideje do krajnjeg proizvoda.

U saradnji sa Scrum Alliance-om, Puzzle Software dugi niz godina organizuje SCRUM kurseve u Beogradu, te omogućava sertifikaciju polaznika koji dolaze iz raznih delova Evrope. Po drugi put ove godine, kursevi su zakazani za novembar 2014 – Scrum Master i Product Owner kurs.

“Ako ste programer, bilo da želite da učestvujete u IT revoluciji ili da budete deo agilnog tima IT eksperata koji su posvećeni ozbiljnom razvoju softverkih rešenja kroz milionske projekte, prijavite se na jobs@puzzlesoftware.rs” i budite u toku sa svim projektima” - poručili su iz Puzzle Software-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: