Jun je doneo aktiviranje nove usluge - ETARGET EASY

Kompanija ETARGET ima veliku čast i zadovoljstvo da vam predstavi novu uslugu - ETARGET EASY.

Izvor: B92

Sreda, 04.06.2014.

09:57

Default images

Ova usluga je namenjena malim i srednjim preduzetnicima i donosi im vidljivu internet reklamu na najpopularnijim sajtovima srpskog interneta, i to kroz pristupačne pakete sa početnom cenom od 990 dinara.

Glavna prednost ove usluge je mogućnost jednostavnog aktiviranja internet reklame, bez bilo kakvih komplikovanih podešavanja, i to u roku od samo nekoliko minuta.
Svako ko želi da promoviše svoj biznis može iskoristiti internet reklamu na ovaj način, i bez poznavanja problematike internet marketinga.

Nakon što postavite Web adresu korisnika na sajt easy.etarget.rs usluga će odrediti segment u kojem radite, preporučiće tekst oglasa, i u pozadini dodati relevantno ciljanje reklame na osnovu prethodnog ponašanja korisnika.

Korisnici mogu da biraju između 3 reklamna paketa:
990 dinara - 1 nedelja i 200 000 prikazivanja reklame
6.990 dinara - 1 mesec i 1 200 000 prikazivanja reklame
11.990 dinara - 2 meseca i 2 500 000 prikazivanja reklame

„Kada smo pripremali ovu novu uslugu imali smo u vidu potrebe naših korisnika do kojih smo došli nakon istraživanja „Kako male i srednje firme razmišljaju o internet reklami u regionu centralne i istočne Evrope“ koje je realizovano na uzorku od 1300 ispitanika. Iz odgovora i komentara učesnika ankete došli smo do zaključka da ovakva usluga može pojednostaviti svakodnevni posao preduzetnicima, i da za preciznu optimizaciju reklamnih kampanja na internetu u manjim firmama, koje nemaju posebna odeljenja za marketing, često ne ostaje ni vremena ni energije.

Već prve reakcije pokazuju da je to bio korak u dobrom pravcu, a novu uslugu ETARGET EASY ćemo uvesti u svim državama u kojima ETARGET radi.“ Kaže CEO kompanije ETARGET Marcel Vaš.

ETARGET EASY nudi korisnicima transparentni izveštaj nakon završene kampanje, koji sadrži podatke o prikazivanju reklame, jedinstvenim posetiocima i broju klikova tj. posetilaca koje je reklama dovela na vaš sajt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: