Popuni anketu i zaradi!

Volite da utičete na razvoj trendova i novih proizvoda, uživate u izražavanju sopstvenog mišljenja, volite da učestvujete u istraživanjima ili jednostavno želite nekoliko dodatnih evra na svom računu? Interesuje vas kako su pomenute stvari povezane međusobno?

Izvor: B92

Sreda, 02.11.2011.

10:28

Default images

Popunjavanje anketa na internetu može doneti i zaradu. Jedan od takvih načina učešća u internet istraživanjima i mogućnost dodatnih pogodnosti su internet paneli.

Internet panel je grupa lica koja je spremna da učestvuje u istraživanjima preko interneta. Pojedinac postaje član panela tako što će posetiti internet stranicu nekog od ponuđača internet panela i tamo popuniti kratku pristupnu anketu. Trud koji pojedinci namenjuju popunjavanju anketa, moderatori internet panela kompenzuju na različite načine.

Mi smo proverili kako svoje članove nagrađuje institut Marketagent.com.

Član Marketagent.com možete postati klikom ovde.
Vaše mišljenje se uvažava i isplati se!
Institut Marketagent.com vam za svaku popunjenu anketu poklanja bonus bodove koje možete na različite načine da pretvorite u oblik po želji. Stečene bodove možete pomoću PayPal-a ili Moneybookers-a da pretvorite u novac na vaš bankovni račun, da ih poklonite u dobrotvorne svrhe najrazličitijim organizacijama ili da ih potrošite, na primer, za internet klađenje. Marketagent.com vam bonus bodove poklanja prilikom učlanjenja u internet panel, za svaku popunjenu anketu i ako dovedete nove članove internet panela Marketagent.com.

O iskustvima sa popunjavanjem anketa pitali smo i nekoliko članova internet panela Marketagent.com. Interesovalo nas je zašto su se odlučili da postanu članovi internet panela i kako troše evre koje zarade popunjavanjem anketa. Utvrdili smo da se članovi odlučuju za učešće u anketama zbog vrlo različitih razloga. Neki se raduju dodatnoj zaradi, drugi svoje zarađene bodove poklanjaju u dobrotvorne svrhe, a treći jednostavno vole da učestvuju u istraživanjima:

»Meni lično se popunjavanje anketa preko interneta čini kao zanimljiva mogućnost dodatne zarade. Učestvujem u anketama i za to trošim malo vremena, a uz to još i zaradim za kafu ili bioskop.« (Marko, 45 godina)

»Oduvek volim da poklanjam dobrotvornim organizacijama ili jednostavno ljudima koje sretnem na ulici. Preko anketa Marketagent.com otkrila sam nove mogućnosti kako pomoći ljudima u nevolji! Povremeno popunim neku anketu i kad na taj način sakupim 500 ili 700 bonus bodova, darujem 5 odnosno 7 evra fondaciji za borbu protiv side.« (Nika, 40 godina)

»Jednostavno volim da učestvujem u anketama. Ukoliko uz to još i nešto zaradim, utoliko bolje!« (Mateja, 23 godine)

I vi možete postati član Marketagent.com klikom ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: