„Telenor Više“ donosi 50 % više minuta, poruka i interneta

Prvi put na domaćem tržištu Telenor je uveo mogućnost korišćenja zajedničke kvote internet saobraćaja između dva svoja broja u okviru nove promocije „Telenor Više“.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2015.

16:55

Default images

Telenorovi korisnici koji imaju i postpejd i internet paket mogu da aktiviraju „Telenor Više“ promociju, nakon čega će svakog meseca dobiti 50 odsto više minuta, poruka (ka svim mrežama) i megabajta iz svog postpejd paketa, kao i 50 odsto više gigabajta iz svog internet paketa. Ukupan internet saobraćaj iz oba paketa korisnik može da koristi istovremeno i sa svog telefona i sa modema ili tableta.

Ova ponuda nije vremenski ograničena i dostupna je i novim i postojećim korisnicima koji imaju ugovornu obavezu na osnovu kupovine uređaja.

Postojeći postpejd korisnici koji nemaju internet paket mogu da odaberu jedan od novih Surf interneta paketa dostupih u Telenoru od 1. aprila.

4G tehnologija

Zahvaljujući Telenor Pametnoj mreži koja je odnedavno bogatija i za 4G naprednu tehnologiju, korisnici u svakom trenutku imaju mrežu vrhunskog kvaliteta, još pouzdaniju internet konekciju, koja im omogućava brže preuzimanje i pretraživanje interneta. Za više informacija, posetite sajt Telenora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: