Noć za pamćenje u Telenoru uz iPhone

Svi koji žele da se pohvale da su među prvim vlasnicima novog iPhone-a u Srbiji, neka dođu u Telenorovu prodavnicu u Knez Mihailovoj ulici 30. oktobra od 23 sata. Telenor je pripremio noć za pamćenje!

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

17:00

Default images

Zajedno odbrojavamo do prodaje prvog iPhone uređaja, a prvom kupcu biće uručen vredan poklon, dok će svi prisutni biti deo posebne atmosfere koja je karakteristična za sve Apple-ove događaje.

iPhone 6 i iPhone 6 Plus su najnapredniji modeli u dosadašnjoj istoriji iPhone i njihovo korišćenje u Telenor pametnoj mreži omogućiće korisnicima sa osete njihov pun potencijal. Ovi uređaji dostupni su uz tarifne pakete u koje su uključeni jedinstveni digitalni servisi koji Telenorovu ponudu čine posebnom.

Samo još u naredna 24 sata moguća je i rezervacija uređaja (pre-order) putem Telenorovog sajta, a nakon toga dugo očekivana i najavljivana prodaja iPhone uređaja u prodavnicama konačno počinje!

Više informacija o kompaniji Telenor možete da pronađete na www.telenor.rs.

Više informacija o telefonu iPhone možete da pronađete na www.apple.com/iphone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: