U Telenoru popust na telefone do 15. marta

U Telenoru vas do 15. marta očekuje šest sjajnih telefona po specijalnim cenama. To su Nokia 515 i Nokia Lumia 520, zatim Huawei G510, HTC Desire 200 i HTC Desire X, kao i Sony Xperia M.

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.02.2014.

10:13

Default images

Ovaj portfolio kreiran je sa posebnom pažnjom tako da zadovolji različite ukuse i potrebe. U zavisnosti od toga da li kod telefona cenite dizajn, kvalitetnu kameru, odličan zvuk ili visoke performanse, sigurno ćete među ovim modelima pronaći ono što tražite – po sjajnoj ceni.

Takođe, ukoliko do kraja marta kupite modem ili MiFi internet ruter uz Surfuj Plus tarifne pakete, imaćete na raspolaganju duplo više internet saobraćaja u narednih godinu dana, kao i pristup muzičkom servisu Deezer sa bazom od 25 miliona pesama.

MiFi je mali, ali moćan bežični internet ruter, koji ima mogućnost pravljenja WiFi hot spota za do čak deset telefona, tableta ili laptopa istovremeno. Možete da ga nosite u džepu ili torbi i na taj način uvek budete povezani na internet, a u brzini surfovanja do 42 megabita po sekundi uživate čak i dok ste u pokretu.

Ne propustite priliku da iskoristite sjajan popust na telefone kao i duple gigabajte koji će vam omogućiti da bezbrižno surfujete i iskusite sve prednosti Telenor Pametne mreže. Posetite najbližu Telenor prodavnicu ili sajt www.telenor.rs da saznate više o aktuelnim ponudama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: