Utorak, 25.03.2014.

16:31

Upoznajte novi HTC One

Izvor: B92

Upoznajte novi HTC One IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

Nemo

pre 10 godina

Imam HTC od prvog Desire-a (prezadovoljan) zatim One S (dobar ali stalno sam imao utisak sa će mi iskliznuti iz ruke) i poslednjih godinu dana HTC One (M7) sjajan telefon i ne menjam ga bar do sledeće godine kada bi trebao da se pojavi M9 nadam se.
HTC One M8 2014 mi se nešto baš i ne sviđa po slikama, a i verujem da unapređenja ne znače ništa već postojećim korisnicina One telefona od prošle godine. Ako ništa drugo prvi One mi je lepši, ali lepota je u oku posmetrača.
Ko ima HTC One M7 neka sledeću godinu, ko nema trk po M8 !

rade

pre 10 godina

Kamera na ovom telefonu je savim dovoljna za 99% korisnika, ako ocete kameru na telefonu kupite lumiu 1020 ona ima 41 mp... Posto vam je bitno da br pixel-a bude sto veci!

Psn

pre 10 godina

Pre 2 godine sam imao nokia n8 metalno "gunmetal gray" ?
Neznam kakav je tu htc "inovator" kad je pre svega nokia tu prva. (Milanko, 26. mart 2014 11:06) .. pročitaj prvi pasos teksta ponovo, i vidi gde se kaže da je HTC inovativno (jedinstveno) predstavio ovakvo kućište ;). Ps. A tvojom logikom - Gunmetal Gray boja nije postojala pre Nokia-e? Itd :)

Lumia rules

pre 10 godina

"Ja sam u zeo prvi android sebi za korišćenje desire 300 i zadovoljan sam. HTC je odličan. kad mi istekne ugovor uzeću one. Ako dotle ne izađe bolji."
(deki, 25. mart 2014 17:35)
"nema ois? -ois ne radi sa ovom tehnologijom kamere..."
( , 25. mart 2014 22:09)
Evo samo dva citata, 2 prosečna korisnika androida i sve vam je jasno.
Bay The Way, mnogo volim HTC, pogotovo na WP platformi, ali mi ovaj telefon više liči na neku konzervu ili što reče neko, limeni poslužavnik."One" mi izgleda mnogo bolje, pogotovo crveni model, koji je stvarno prelep.

Milanko

pre 10 godina

Pre 2 godine sam imao nokia n8 metalno "gunmetal gray" ?
Neznam kakav je tu htc "inovator" kad je pre svega nokia tu prva .
Jedino po čemu se izdvaja htc je BoomSound .
Tolko od mene dobri moji .

Milanko

pre 10 godina

Pre 2 godine sam imao nokia n8 metalno "gunmetal gray" ?
Neznam kakav je tu htc "inovator" kad je pre svega nokia tu prva .
Jedino po čemu se izdvaja htc je BoomSound .
Tolko od mene dobri moji .

ccc

pre 10 godina

znaci ipak g2. ne pada mi napamet da dajem 300eura više za ovaj model samo zato što ima metalno kućište, a to je jedina prednost ovog telefona.

Реалан

pre 10 godina

По мом мишљењу, после Nexus-a 4 ништа није избачено што би ме натерало да мењам телефон! Најбољи однос цена/добијено! Свака част HTC-у на овом моделу, али колико видим ово је само мала еволуција прошлог модела

thePriest

pre 10 godina

Samo 2 stvari da su drugacije uradili na ovom telefonu, bio bi najbolji telefon ikad napravljen. Samo DVE!!!
1. Da nema one odvratne, debele crne trake ispod displeja sa logom HTC, nego da je za toliko telefon kraci
2. Da kamera ima 8 ultrapixela. 4 je jednostavno premalo, ma koliko ultra oni bili.

Ovako, na zalost, ostavili su prostora drugima da ih pregaze. Kazem na zalost jer mnogo, mnogo volim HTC.

ICT

pre 10 godina

HTC pravi najbolje tel na svetu.
Imam dva komada: HTC ONE i HTC Desire X.
Stari je proglasen na WMC za najbolji tel na svetu.
Ovaj novi je fantazija: vodootporan, prosiriva memorija, jos jaca kamera, gorilla glass.

b

pre 10 godina

Iz iskustva. Imao s4 presao na htc one, vratio se na s4. Jako dobar telefon al nije to to. Kamera ni blizu kao na s4. U slabom osvjetljenju kamera crveni, ne znam zasto. I ljubitelj sam amoled ekrana. 2 najveca razloga.

Jole

pre 10 godina

Kad 1.6 dodje iphone 6 svi ovi plasticni definitivno odlaze u povijest,ja cu tad cetvorku zamjenit koja dan danas sluzi fantasticno,,puno ih znam sto su sa plasticnih dosli na iphone,obrnuto nijednog...
Dosta je tekst od neki dan gdje se kaze da se iphone 54 posto manje kvari od svih ostalih.Jedino fali veci ekran,sad dolazi i to..prava vrijednost iphona se vidi na oglasima polovnih gdje drze super cijenu za razliku od drugih cija je startna cijena skoro ista.

дурантула окц

pre 10 godina

@no name htc je uradio to mnogo bolje od lg-a, ima dosta različitih funkcija bez paljenja ekrana ( pritiskanja power dugmeta )..
@gagi990 dizajn isti?-ne..nema fm radio?- ima...nema 4k video snimanje?- Šta će ti , ako ne možeš da gledaš 4k?...nema ois? -ois ne radi sa ovom tehnologijom kamere...nema 3gb rama?-nepotrebno, zato što radi nenormalno dobro i sa 2..kao kad bi stavili 1440p ekran - nepotrebno, ali dobro za marketing..
@sonja s. a ko je ako nije htc?
@eu citizen jedini si našao jednu od DVE mane ovog telefona (inače je savršen), a to je neizmenljiva baterija..
@ Предраг šta se svi sad pravite sasavi, kao da htc nije ubedljivi lider u inovacijama...
@tdi kad je m7 bio bar duplo bolji od g2, kako očekuješ da g2 bude bolji od m8?
@deni kupi ono sr*nje od touchwiza ako ti ne odgovara sense, koji je bar jedno milion puta bolji i milijardu puta lepši ..
@ poziv od tacke A do tacke B neces da nadjes bolji telefon od ovoga za telefoniranje..
@g2 misliš lošu? ..
@ L o s H m 1 i dalje je

..kad se sve sabere i oduzme - nema bolji telefon od ovoga.(tacka)

dedved

pre 10 godina

Posedujem Htc one, i mogu vam reci da je telefon fantastican, osim jednog bitnog detalja. Fotoaparat je blaze receno smesan. U odnosu na video zapis koji je fenomenalan cak kada ga pustite preko televizora od 40 inca, fotografije slikane ovim telefonom su uzasne, cak i pri najboljem osvetljenju. Veoma sam skeptican i po pitanju ove nove kamere. Ranije sam koristio One X i kamera je bila osetno bolja. Ultrapixel je (za sada) tezak promasaj, i velika falinka ovih sjajnih telefona.

son

pre 10 godina

@EUcitizen-LG i Sony u drugom redu? daj ne lupaj,LG je vec rame uz rame sa samsungom a sony ga je prestigao kvalitetom izrade i specifikacijama. ne kazem da je samsung los,kao ni ostale marke tel,jer su sve nijanse u pitanju,al samsung je i dalje najpopularniji jer je prvi odskocio daleko od androida i prvi koji je parirao iphoneu,pa ga stara slava drzi i dalje najprodavanijim i najpopularnijim. opet ponavljam sve su sitnice i nijanse u pitanju. po meni Z2 trenutno najbolji

Android™ Jelly Bean

pre 10 godina

Meni je i ovaj i prosli model prelijep telefon ali je prevelik za moj ukus i zaista preskup... Dat 500,600,700e za telefon je besmisleno.

Nebojša

pre 10 godina

oskreno receno dobar telefon al cista kopija iPhone 5S (iFanatic, 25. mart 2014 18:58)

Pa vama je svaki telefon kopija iphonea šta sa vama nije u redu nije ni čudo što ste poverovali u vodootporni iphone

L o s H m 1

pre 10 godina

Htc je nekada davno bio svetski lider vise nije ali pravi dobre telefone i dalje .Ne prodaje u kolicini kao Samsung ali ima svoj deo trzista.Novi model M8 je za nove kupce a M7 ostaje u rukama onih koji ga vec imaju.Jer sto bi neko ko ima M7 kupovao M8 ???Kad je razlika minimalna u hardveru radu a u ceni ogromna .

Aleksa

pre 10 godina

Sto se tice hardvera, sasvim ok (da se razumemo, standard za top klasu). Dizajn odlican ali sto se tice softvera, sve vec vidjeno. Pa OPPO Find 5 ima sve navedene funkcije vec godinu dana (uspostavljanje poziva prislanjanjem telefona na uho, dva kratka dodira ekrana za paljenje i sl) i mogu slobodno reci mnogo vise (npr prevlacenjem dva prsta preko ugasenog ekrana startuje se muzicki plejer, ispisivanje slova V baterija itd...). Nadam se da su konacno omogucili slobodan izbor izvora informacija za blink feed, u suprotnom, odlicno dizajniran vidzet bez prave upotrebne vrednosti... Voznja na staroj slavi prethodnog modela? :)

SrbinMusliman

pre 10 godina

Posle Samsunga i ovi razočarali.. bar mene. E sada se čeka šestica, zlatna im sansa. Jer od cetvorke imaju bzv telefone i inovacije. Da sada uzimam G2 ili Nexus5. Može i Soni ili Nokia ako je vin.sistem. Samsung 5 naravno ne radi cjene, ali on je prvi android jer je nov..

sima kosmos

pre 10 godina

Još jedna platforma kojoj ćemo robovati, blejati u nju dok nam neko priča, paziti da ne padne, ogrebe se i zaprlja se. Sami ćemo je preplatiti da bi nas drugi pratili i uopšte uzevši dublje se odnaroditi. A sreća? Sve kraće traje sa svakim novim gedžetom koji kupimo.
Serotonin je opasna droga rođaci! Pogotovo akonjegovo lučenje podstičete sticanjem materijalnog.

Sima

pre 10 godina

Opasno mi se svidja kako izgleda. HTC je jedini koji po kvalitetu izrade moze da parira Apple-u. S5 flaster i ova lutka, nema tu sta da se poredi. Samsung ima touchwiz bloatware dok je novi sense potpuno fantastican i neprimetan. Imam One X, ovaj je sledeci :D

deni

pre 10 godina

Sense 6 uzas...totalno zastarelo izgleda i neverovatno dosadna i beskorisna ona strana (traka) sa novostima. Koristim htc one i nemam nikakvih primedbi,kako na kvalitet tako i na dizajn,ali sense mi para oci...

iГеџа

pre 10 godina

Нисам љубитељ ХТЦа и Андроид телефона у глобалу, али видим да су направили добру стварчицу.

Srđan

pre 10 godina

Prodaja će pokazati da je ovo još jedan promašaja HTC-a kao i svaki njihov telefon prethodnoj godina. Može nekolicini nešto da se sviđa, ali je to uzalud jer HTC tone i nema mu spasa izgleda

deki

pre 10 godina

Ja sam u zeo prvi android sebi za korišćenje desire 300 i zadovoljan sam. HTC je odličan. kad mi istekne ugovor uzeću one. Ako dotle ne izađe bolji.

Saša Jovičić

pre 10 godina

A ja tek nedavno kupio M7! Sada moram čekati M9 jer je ovaj toliko dobar da mi ne pada na pamet da ga menjam!!!
Sviđa mi se što je HTC ostao dosledan UltraPix tehnologiji.

Nebojša

pre 10 godina

Hoće li i sada kao za samsung biti komentari razočaranih koji su očekivali više ili je to rezervisano samo za samsung što se mene tiče ja koristim sony xperiu nekih godinu ipo dana i da imam pare za premium model ovaj bi mi sigurno bio medju kandidatima a što se tiče vlasnika ranijeg one-a mislim da mogu da preskoče ovaj model i da sačekaju naredni.

Sasa

pre 10 godina

Ja sam vise za Note.Mozes lepo k'o covek da stavis na "telefon" dve koka kole i dve kafe kad ti dodju gosti ako si zaboravio gde ti je posluzavnik.Mada moze i ovaj da se iskoristi

EU Citizen

pre 10 godina

Čekao sam ovaj telefon da vidim da li postoji šansa da jesenas zaobiđem Note 4 (jer je, što se mene tiče, dok Kinezi malo ne porastu, HTC jedina stvarna konkurencija Samsungu, iako daleko od toga da potcenjujem LG i Sony, ali to je ipak, jezikom Formule 1, drugi startni red :) ), i, nažalost (nažalost, jer sam fan što oštrije konkurencije), to se neće desiti, prvenstveno zbog relativno male baterije koja još nije ni izmenljiva (mada moram da pohvalim vraćanje SD-kartice), a onda i zbog samo 2 Gb RAM-a, što je, s obzirom koliko je RAM bitan za Android, za HTC-ov flagship, to jest telefon koji ima ambicije da se sa top-modelima Samsunga bori za titulu najboljeg mobila na svetu (nesretni Apple u ovoj ligi nema šta da traži, ma koliko da se zombiji zaluđuju :) ), velika mana. S druge strane, telefon je stvarno prelep (ja više volim plastiku od metala, zbog osećaja i boljeg prijema, ali gunmetal grey verzija je zaista izuzetno elegantna i uspela), a Google Play edicija je jedna od retkih stvari, osim dizajna, gde bi Samsung zaista mogao da se nečemu nauči od HTC-a, i ponudi ljudima alergičnim na kompanijski bloatware koji ipak cene njegov moćni hardware opciju koja bi im olakšala čišćenje mašine (iako ne i potpuno eliminisala, jer i Google stavlja dosta đubreta :) ).

mick

pre 10 godina

ista situacija kao i sa s5. zasto neko da kupi nove modele pored starih (s4 i htc one) pogotovo sada kada im dodatno padne cena zbog pojave novih? jedino je z2 napredovao u odnosu na prethodni model i to prvenstveno zbog katasrofalnog displeja na z1... sada ima izbor veoma dobrih telefona po nekim solidnim cenama: s4, htc one 2013, lg g2, note 2 i nexus 5... a s ovim novim modelima neka sisaju amere i one koji ih kupuju da bi ih stavili na sto... :)

Предраг

pre 10 godina

Што је светски лидер, направио прошле године 1добар телефон и сад је лидер, иначе телефон је врх по дизајну и квалитету израде, ал су га убили са спецификацијама

Benny Hill

pre 10 godina

Ovi poceli iste fore ko Apple, ono 40% bolji od proslog,ili vise 20% od proslog.To su te fore apple,nikad ti me kazu koliko tacno snage ima,samo ti kazu bolji od proslog.Pa sto ako nisam imao proslog,da i je prvi put kako onda da se orientujem,ma bateriji,ili snagu i dalje?!

Gagi990

pre 10 godina

Malo sam razocaran,dizajn,isti fakticki,kamera 4 ultrapixela,ima sada podrsku za micro sd,baterija 2600mha,nema fm radio,nema vodootpornost,,nema 4k video snimanje,nema OIS,tj stabilizaciju slike,nema 3gb rama,jer istina poceli su kao iPhone malo nabudze i predstave,ko ce dati opet 600 eura za njega.Iskreno najbolji mi je telefon od androida Sony Xperia Z1.Ali iskreno dva najbolja telefona su za mene trenutno Nokia Lumia 1520 baterija 107h,izgled,najbolji telefon,za igrice,ima sve opcije sto nu trebaju,kamera najbolja u klasi,dobijes i fotrolicu za njega kada ga kupis,fm radio,softver koji ne steka,koji ce biti jos bolji kada izadje WP8.1,a moze se naci ladno 400-450 eura :) Ili iPhone 5s koji ima 64 bitbi procesor,otisak prsta,metalni je isto,bolji softver,znaci vrh.A Sony je za mene ove godine pobednik iskreno jedino sto nema,otisak prsta ali nepotrebna stvar sve ostalo vrh i najbolju kameru u androida ima.

no name

pre 10 godina

" Auto Answer omogućuava primanje poziva približavanjem telefona uhu bez dodirivanja ekrana, a ako dva puta tapnete po ekranu, to će ga uključiti ili isključiti." Imam osecaj da govori o LG G2 :D

Saša Jovičić

pre 10 godina

A ja tek nedavno kupio M7! Sada moram čekati M9 jer je ovaj toliko dobar da mi ne pada na pamet da ga menjam!!!
Sviđa mi se što je HTC ostao dosledan UltraPix tehnologiji.

Sasa

pre 10 godina

Ja sam vise za Note.Mozes lepo k'o covek da stavis na "telefon" dve koka kole i dve kafe kad ti dodju gosti ako si zaboravio gde ti je posluzavnik.Mada moze i ovaj da se iskoristi

mick

pre 10 godina

ista situacija kao i sa s5. zasto neko da kupi nove modele pored starih (s4 i htc one) pogotovo sada kada im dodatno padne cena zbog pojave novih? jedino je z2 napredovao u odnosu na prethodni model i to prvenstveno zbog katasrofalnog displeja na z1... sada ima izbor veoma dobrih telefona po nekim solidnim cenama: s4, htc one 2013, lg g2, note 2 i nexus 5... a s ovim novim modelima neka sisaju amere i one koji ih kupuju da bi ih stavili na sto... :)

Nebojša

pre 10 godina

Hoće li i sada kao za samsung biti komentari razočaranih koji su očekivali više ili je to rezervisano samo za samsung što se mene tiče ja koristim sony xperiu nekih godinu ipo dana i da imam pare za premium model ovaj bi mi sigurno bio medju kandidatima a što se tiče vlasnika ranijeg one-a mislim da mogu da preskoče ovaj model i da sačekaju naredni.

no name

pre 10 godina

" Auto Answer omogućuava primanje poziva približavanjem telefona uhu bez dodirivanja ekrana, a ako dva puta tapnete po ekranu, to će ga uključiti ili isključiti." Imam osecaj da govori o LG G2 :D

L o s H m 1

pre 10 godina

Htc je nekada davno bio svetski lider vise nije ali pravi dobre telefone i dalje .Ne prodaje u kolicini kao Samsung ali ima svoj deo trzista.Novi model M8 je za nove kupce a M7 ostaje u rukama onih koji ga vec imaju.Jer sto bi neko ko ima M7 kupovao M8 ???Kad je razlika minimalna u hardveru radu a u ceni ogromna .

Gagi990

pre 10 godina

Malo sam razocaran,dizajn,isti fakticki,kamera 4 ultrapixela,ima sada podrsku za micro sd,baterija 2600mha,nema fm radio,nema vodootpornost,,nema 4k video snimanje,nema OIS,tj stabilizaciju slike,nema 3gb rama,jer istina poceli su kao iPhone malo nabudze i predstave,ko ce dati opet 600 eura za njega.Iskreno najbolji mi je telefon od androida Sony Xperia Z1.Ali iskreno dva najbolja telefona su za mene trenutno Nokia Lumia 1520 baterija 107h,izgled,najbolji telefon,za igrice,ima sve opcije sto nu trebaju,kamera najbolja u klasi,dobijes i fotrolicu za njega kada ga kupis,fm radio,softver koji ne steka,koji ce biti jos bolji kada izadje WP8.1,a moze se naci ladno 400-450 eura :) Ili iPhone 5s koji ima 64 bitbi procesor,otisak prsta,metalni je isto,bolji softver,znaci vrh.A Sony je za mene ove godine pobednik iskreno jedino sto nema,otisak prsta ali nepotrebna stvar sve ostalo vrh i najbolju kameru u androida ima.

EU Citizen

pre 10 godina

Čekao sam ovaj telefon da vidim da li postoji šansa da jesenas zaobiđem Note 4 (jer je, što se mene tiče, dok Kinezi malo ne porastu, HTC jedina stvarna konkurencija Samsungu, iako daleko od toga da potcenjujem LG i Sony, ali to je ipak, jezikom Formule 1, drugi startni red :) ), i, nažalost (nažalost, jer sam fan što oštrije konkurencije), to se neće desiti, prvenstveno zbog relativno male baterije koja još nije ni izmenljiva (mada moram da pohvalim vraćanje SD-kartice), a onda i zbog samo 2 Gb RAM-a, što je, s obzirom koliko je RAM bitan za Android, za HTC-ov flagship, to jest telefon koji ima ambicije da se sa top-modelima Samsunga bori za titulu najboljeg mobila na svetu (nesretni Apple u ovoj ligi nema šta da traži, ma koliko da se zombiji zaluđuju :) ), velika mana. S druge strane, telefon je stvarno prelep (ja više volim plastiku od metala, zbog osećaja i boljeg prijema, ali gunmetal grey verzija je zaista izuzetno elegantna i uspela), a Google Play edicija je jedna od retkih stvari, osim dizajna, gde bi Samsung zaista mogao da se nečemu nauči od HTC-a, i ponudi ljudima alergičnim na kompanijski bloatware koji ipak cene njegov moćni hardware opciju koja bi im olakšala čišćenje mašine (iako ne i potpuno eliminisala, jer i Google stavlja dosta đubreta :) ).

Benny Hill

pre 10 godina

Ovi poceli iste fore ko Apple, ono 40% bolji od proslog,ili vise 20% od proslog.To su te fore apple,nikad ti me kazu koliko tacno snage ima,samo ti kazu bolji od proslog.Pa sto ako nisam imao proslog,da i je prvi put kako onda da se orientujem,ma bateriji,ili snagu i dalje?!

dedved

pre 10 godina

Posedujem Htc one, i mogu vam reci da je telefon fantastican, osim jednog bitnog detalja. Fotoaparat je blaze receno smesan. U odnosu na video zapis koji je fenomenalan cak kada ga pustite preko televizora od 40 inca, fotografije slikane ovim telefonom su uzasne, cak i pri najboljem osvetljenju. Veoma sam skeptican i po pitanju ove nove kamere. Ranije sam koristio One X i kamera je bila osetno bolja. Ultrapixel je (za sada) tezak promasaj, i velika falinka ovih sjajnih telefona.

deki

pre 10 godina

Ja sam u zeo prvi android sebi za korišćenje desire 300 i zadovoljan sam. HTC je odličan. kad mi istekne ugovor uzeću one. Ako dotle ne izađe bolji.

Android™ Jelly Bean

pre 10 godina

Meni je i ovaj i prosli model prelijep telefon ali je prevelik za moj ukus i zaista preskup... Dat 500,600,700e za telefon je besmisleno.

Nebojša

pre 10 godina

oskreno receno dobar telefon al cista kopija iPhone 5S (iFanatic, 25. mart 2014 18:58)

Pa vama je svaki telefon kopija iphonea šta sa vama nije u redu nije ni čudo što ste poverovali u vodootporni iphone

b

pre 10 godina

Iz iskustva. Imao s4 presao na htc one, vratio se na s4. Jako dobar telefon al nije to to. Kamera ni blizu kao na s4. U slabom osvjetljenju kamera crveni, ne znam zasto. I ljubitelj sam amoled ekrana. 2 najveca razloga.

Aleksa

pre 10 godina

Sto se tice hardvera, sasvim ok (da se razumemo, standard za top klasu). Dizajn odlican ali sto se tice softvera, sve vec vidjeno. Pa OPPO Find 5 ima sve navedene funkcije vec godinu dana (uspostavljanje poziva prislanjanjem telefona na uho, dva kratka dodira ekrana za paljenje i sl) i mogu slobodno reci mnogo vise (npr prevlacenjem dva prsta preko ugasenog ekrana startuje se muzicki plejer, ispisivanje slova V baterija itd...). Nadam se da su konacno omogucili slobodan izbor izvora informacija za blink feed, u suprotnom, odlicno dizajniran vidzet bez prave upotrebne vrednosti... Voznja na staroj slavi prethodnog modela? :)

Предраг

pre 10 godina

Што је светски лидер, направио прошле године 1добар телефон и сад је лидер, иначе телефон је врх по дизајну и квалитету израде, ал су га убили са спецификацијама

дурантула окц

pre 10 godina

@no name htc je uradio to mnogo bolje od lg-a, ima dosta različitih funkcija bez paljenja ekrana ( pritiskanja power dugmeta )..
@gagi990 dizajn isti?-ne..nema fm radio?- ima...nema 4k video snimanje?- Šta će ti , ako ne možeš da gledaš 4k?...nema ois? -ois ne radi sa ovom tehnologijom kamere...nema 3gb rama?-nepotrebno, zato što radi nenormalno dobro i sa 2..kao kad bi stavili 1440p ekran - nepotrebno, ali dobro za marketing..
@sonja s. a ko je ako nije htc?
@eu citizen jedini si našao jednu od DVE mane ovog telefona (inače je savršen), a to je neizmenljiva baterija..
@ Предраг šta se svi sad pravite sasavi, kao da htc nije ubedljivi lider u inovacijama...
@tdi kad je m7 bio bar duplo bolji od g2, kako očekuješ da g2 bude bolji od m8?
@deni kupi ono sr*nje od touchwiza ako ti ne odgovara sense, koji je bar jedno milion puta bolji i milijardu puta lepši ..
@ poziv od tacke A do tacke B neces da nadjes bolji telefon od ovoga za telefoniranje..
@g2 misliš lošu? ..
@ L o s H m 1 i dalje je

..kad se sve sabere i oduzme - nema bolji telefon od ovoga.(tacka)

iГеџа

pre 10 godina

Нисам љубитељ ХТЦа и Андроид телефона у глобалу, али видим да су направили добру стварчицу.

sima kosmos

pre 10 godina

Još jedna platforma kojoj ćemo robovati, blejati u nju dok nam neko priča, paziti da ne padne, ogrebe se i zaprlja se. Sami ćemo je preplatiti da bi nas drugi pratili i uopšte uzevši dublje se odnaroditi. A sreća? Sve kraće traje sa svakim novim gedžetom koji kupimo.
Serotonin je opasna droga rođaci! Pogotovo akonjegovo lučenje podstičete sticanjem materijalnog.

son

pre 10 godina

@EUcitizen-LG i Sony u drugom redu? daj ne lupaj,LG je vec rame uz rame sa samsungom a sony ga je prestigao kvalitetom izrade i specifikacijama. ne kazem da je samsung los,kao ni ostale marke tel,jer su sve nijanse u pitanju,al samsung je i dalje najpopularniji jer je prvi odskocio daleko od androida i prvi koji je parirao iphoneu,pa ga stara slava drzi i dalje najprodavanijim i najpopularnijim. opet ponavljam sve su sitnice i nijanse u pitanju. po meni Z2 trenutno najbolji

Sima

pre 10 godina

Opasno mi se svidja kako izgleda. HTC je jedini koji po kvalitetu izrade moze da parira Apple-u. S5 flaster i ova lutka, nema tu sta da se poredi. Samsung ima touchwiz bloatware dok je novi sense potpuno fantastican i neprimetan. Imam One X, ovaj je sledeci :D

deni

pre 10 godina

Sense 6 uzas...totalno zastarelo izgleda i neverovatno dosadna i beskorisna ona strana (traka) sa novostima. Koristim htc one i nemam nikakvih primedbi,kako na kvalitet tako i na dizajn,ali sense mi para oci...

thePriest

pre 10 godina

Samo 2 stvari da su drugacije uradili na ovom telefonu, bio bi najbolji telefon ikad napravljen. Samo DVE!!!
1. Da nema one odvratne, debele crne trake ispod displeja sa logom HTC, nego da je za toliko telefon kraci
2. Da kamera ima 8 ultrapixela. 4 je jednostavno premalo, ma koliko ultra oni bili.

Ovako, na zalost, ostavili su prostora drugima da ih pregaze. Kazem na zalost jer mnogo, mnogo volim HTC.

Srđan

pre 10 godina

Prodaja će pokazati da je ovo još jedan promašaja HTC-a kao i svaki njihov telefon prethodnoj godina. Može nekolicini nešto da se sviđa, ali je to uzalud jer HTC tone i nema mu spasa izgleda

ICT

pre 10 godina

HTC pravi najbolje tel na svetu.
Imam dva komada: HTC ONE i HTC Desire X.
Stari je proglasen na WMC za najbolji tel na svetu.
Ovaj novi je fantazija: vodootporan, prosiriva memorija, jos jaca kamera, gorilla glass.

rade

pre 10 godina

Kamera na ovom telefonu je savim dovoljna za 99% korisnika, ako ocete kameru na telefonu kupite lumiu 1020 ona ima 41 mp... Posto vam je bitno da br pixel-a bude sto veci!

ccc

pre 10 godina

znaci ipak g2. ne pada mi napamet da dajem 300eura više za ovaj model samo zato što ima metalno kućište, a to je jedina prednost ovog telefona.

SrbinMusliman

pre 10 godina

Posle Samsunga i ovi razočarali.. bar mene. E sada se čeka šestica, zlatna im sansa. Jer od cetvorke imaju bzv telefone i inovacije. Da sada uzimam G2 ili Nexus5. Može i Soni ili Nokia ako je vin.sistem. Samsung 5 naravno ne radi cjene, ali on je prvi android jer je nov..

Psn

pre 10 godina

Pre 2 godine sam imao nokia n8 metalno "gunmetal gray" ?
Neznam kakav je tu htc "inovator" kad je pre svega nokia tu prva. (Milanko, 26. mart 2014 11:06) .. pročitaj prvi pasos teksta ponovo, i vidi gde se kaže da je HTC inovativno (jedinstveno) predstavio ovakvo kućište ;). Ps. A tvojom logikom - Gunmetal Gray boja nije postojala pre Nokia-e? Itd :)

Nemo

pre 10 godina

Imam HTC od prvog Desire-a (prezadovoljan) zatim One S (dobar ali stalno sam imao utisak sa će mi iskliznuti iz ruke) i poslednjih godinu dana HTC One (M7) sjajan telefon i ne menjam ga bar do sledeće godine kada bi trebao da se pojavi M9 nadam se.
HTC One M8 2014 mi se nešto baš i ne sviđa po slikama, a i verujem da unapređenja ne znače ništa već postojećim korisnicina One telefona od prošle godine. Ako ništa drugo prvi One mi je lepši, ali lepota je u oku posmetrača.
Ko ima HTC One M7 neka sledeću godinu, ko nema trk po M8 !

Реалан

pre 10 godina

По мом мишљењу, после Nexus-a 4 ништа није избачено што би ме натерало да мењам телефон! Најбољи однос цена/добијено! Свака част HTC-у на овом моделу, али колико видим ово је само мала еволуција прошлог модела

Lumia rules

pre 10 godina

"Ja sam u zeo prvi android sebi za korišćenje desire 300 i zadovoljan sam. HTC je odličan. kad mi istekne ugovor uzeću one. Ako dotle ne izađe bolji."
(deki, 25. mart 2014 17:35)
"nema ois? -ois ne radi sa ovom tehnologijom kamere..."
( , 25. mart 2014 22:09)
Evo samo dva citata, 2 prosečna korisnika androida i sve vam je jasno.
Bay The Way, mnogo volim HTC, pogotovo na WP platformi, ali mi ovaj telefon više liči na neku konzervu ili što reče neko, limeni poslužavnik."One" mi izgleda mnogo bolje, pogotovo crveni model, koji je stvarno prelep.

Milanko

pre 10 godina

Pre 2 godine sam imao nokia n8 metalno "gunmetal gray" ?
Neznam kakav je tu htc "inovator" kad je pre svega nokia tu prva .
Jedino po čemu se izdvaja htc je BoomSound .
Tolko od mene dobri moji .

Milanko

pre 10 godina

Pre 2 godine sam imao nokia n8 metalno "gunmetal gray" ?
Neznam kakav je tu htc "inovator" kad je pre svega nokia tu prva .
Jedino po čemu se izdvaja htc je BoomSound .
Tolko od mene dobri moji .

Jole

pre 10 godina

Kad 1.6 dodje iphone 6 svi ovi plasticni definitivno odlaze u povijest,ja cu tad cetvorku zamjenit koja dan danas sluzi fantasticno,,puno ih znam sto su sa plasticnih dosli na iphone,obrnuto nijednog...
Dosta je tekst od neki dan gdje se kaze da se iphone 54 posto manje kvari od svih ostalih.Jedino fali veci ekran,sad dolazi i to..prava vrijednost iphona se vidi na oglasima polovnih gdje drze super cijenu za razliku od drugih cija je startna cijena skoro ista.

Gagi990

pre 10 godina

Malo sam razocaran,dizajn,isti fakticki,kamera 4 ultrapixela,ima sada podrsku za micro sd,baterija 2600mha,nema fm radio,nema vodootpornost,,nema 4k video snimanje,nema OIS,tj stabilizaciju slike,nema 3gb rama,jer istina poceli su kao iPhone malo nabudze i predstave,ko ce dati opet 600 eura za njega.Iskreno najbolji mi je telefon od androida Sony Xperia Z1.Ali iskreno dva najbolja telefona su za mene trenutno Nokia Lumia 1520 baterija 107h,izgled,najbolji telefon,za igrice,ima sve opcije sto nu trebaju,kamera najbolja u klasi,dobijes i fotrolicu za njega kada ga kupis,fm radio,softver koji ne steka,koji ce biti jos bolji kada izadje WP8.1,a moze se naci ladno 400-450 eura :) Ili iPhone 5s koji ima 64 bitbi procesor,otisak prsta,metalni je isto,bolji softver,znaci vrh.A Sony je za mene ove godine pobednik iskreno jedino sto nema,otisak prsta ali nepotrebna stvar sve ostalo vrh i najbolju kameru u androida ima.

Srđan

pre 10 godina

Prodaja će pokazati da je ovo još jedan promašaja HTC-a kao i svaki njihov telefon prethodnoj godina. Može nekolicini nešto da se sviđa, ali je to uzalud jer HTC tone i nema mu spasa izgleda

no name

pre 10 godina

" Auto Answer omogućuava primanje poziva približavanjem telefona uhu bez dodirivanja ekrana, a ako dva puta tapnete po ekranu, to će ga uključiti ili isključiti." Imam osecaj da govori o LG G2 :D

дурантула окц

pre 10 godina

@no name htc je uradio to mnogo bolje od lg-a, ima dosta različitih funkcija bez paljenja ekrana ( pritiskanja power dugmeta )..
@gagi990 dizajn isti?-ne..nema fm radio?- ima...nema 4k video snimanje?- Šta će ti , ako ne možeš da gledaš 4k?...nema ois? -ois ne radi sa ovom tehnologijom kamere...nema 3gb rama?-nepotrebno, zato što radi nenormalno dobro i sa 2..kao kad bi stavili 1440p ekran - nepotrebno, ali dobro za marketing..
@sonja s. a ko je ako nije htc?
@eu citizen jedini si našao jednu od DVE mane ovog telefona (inače je savršen), a to je neizmenljiva baterija..
@ Предраг šta se svi sad pravite sasavi, kao da htc nije ubedljivi lider u inovacijama...
@tdi kad je m7 bio bar duplo bolji od g2, kako očekuješ da g2 bude bolji od m8?
@deni kupi ono sr*nje od touchwiza ako ti ne odgovara sense, koji je bar jedno milion puta bolji i milijardu puta lepši ..
@ poziv od tacke A do tacke B neces da nadjes bolji telefon od ovoga za telefoniranje..
@g2 misliš lošu? ..
@ L o s H m 1 i dalje je

..kad se sve sabere i oduzme - nema bolji telefon od ovoga.(tacka)

b

pre 10 godina

Iz iskustva. Imao s4 presao na htc one, vratio se na s4. Jako dobar telefon al nije to to. Kamera ni blizu kao na s4. U slabom osvjetljenju kamera crveni, ne znam zasto. I ljubitelj sam amoled ekrana. 2 najveca razloga.

Sasa

pre 10 godina

Ja sam vise za Note.Mozes lepo k'o covek da stavis na "telefon" dve koka kole i dve kafe kad ti dodju gosti ako si zaboravio gde ti je posluzavnik.Mada moze i ovaj da se iskoristi

Jole

pre 10 godina

Kad 1.6 dodje iphone 6 svi ovi plasticni definitivno odlaze u povijest,ja cu tad cetvorku zamjenit koja dan danas sluzi fantasticno,,puno ih znam sto su sa plasticnih dosli na iphone,obrnuto nijednog...
Dosta je tekst od neki dan gdje se kaze da se iphone 54 posto manje kvari od svih ostalih.Jedino fali veci ekran,sad dolazi i to..prava vrijednost iphona se vidi na oglasima polovnih gdje drze super cijenu za razliku od drugih cija je startna cijena skoro ista.

EU Citizen

pre 10 godina

Čekao sam ovaj telefon da vidim da li postoji šansa da jesenas zaobiđem Note 4 (jer je, što se mene tiče, dok Kinezi malo ne porastu, HTC jedina stvarna konkurencija Samsungu, iako daleko od toga da potcenjujem LG i Sony, ali to je ipak, jezikom Formule 1, drugi startni red :) ), i, nažalost (nažalost, jer sam fan što oštrije konkurencije), to se neće desiti, prvenstveno zbog relativno male baterije koja još nije ni izmenljiva (mada moram da pohvalim vraćanje SD-kartice), a onda i zbog samo 2 Gb RAM-a, što je, s obzirom koliko je RAM bitan za Android, za HTC-ov flagship, to jest telefon koji ima ambicije da se sa top-modelima Samsunga bori za titulu najboljeg mobila na svetu (nesretni Apple u ovoj ligi nema šta da traži, ma koliko da se zombiji zaluđuju :) ), velika mana. S druge strane, telefon je stvarno prelep (ja više volim plastiku od metala, zbog osećaja i boljeg prijema, ali gunmetal grey verzija je zaista izuzetno elegantna i uspela), a Google Play edicija je jedna od retkih stvari, osim dizajna, gde bi Samsung zaista mogao da se nečemu nauči od HTC-a, i ponudi ljudima alergičnim na kompanijski bloatware koji ipak cene njegov moćni hardware opciju koja bi im olakšala čišćenje mašine (iako ne i potpuno eliminisala, jer i Google stavlja dosta đubreta :) ).

Предраг

pre 10 godina

Што је светски лидер, направио прошле године 1добар телефон и сад је лидер, иначе телефон је врх по дизајну и квалитету израде, ал су га убили са спецификацијама

deni

pre 10 godina

Sense 6 uzas...totalno zastarelo izgleda i neverovatno dosadna i beskorisna ona strana (traka) sa novostima. Koristim htc one i nemam nikakvih primedbi,kako na kvalitet tako i na dizajn,ali sense mi para oci...

Saša Jovičić

pre 10 godina

A ja tek nedavno kupio M7! Sada moram čekati M9 jer je ovaj toliko dobar da mi ne pada na pamet da ga menjam!!!
Sviđa mi se što je HTC ostao dosledan UltraPix tehnologiji.

Milanko

pre 10 godina

Pre 2 godine sam imao nokia n8 metalno "gunmetal gray" ?
Neznam kakav je tu htc "inovator" kad je pre svega nokia tu prva .
Jedino po čemu se izdvaja htc je BoomSound .
Tolko od mene dobri moji .

Benny Hill

pre 10 godina

Ovi poceli iste fore ko Apple, ono 40% bolji od proslog,ili vise 20% od proslog.To su te fore apple,nikad ti me kazu koliko tacno snage ima,samo ti kazu bolji od proslog.Pa sto ako nisam imao proslog,da i je prvi put kako onda da se orientujem,ma bateriji,ili snagu i dalje?!

SrbinMusliman

pre 10 godina

Posle Samsunga i ovi razočarali.. bar mene. E sada se čeka šestica, zlatna im sansa. Jer od cetvorke imaju bzv telefone i inovacije. Da sada uzimam G2 ili Nexus5. Može i Soni ili Nokia ako je vin.sistem. Samsung 5 naravno ne radi cjene, ali on je prvi android jer je nov..

Milanko

pre 10 godina

Pre 2 godine sam imao nokia n8 metalno "gunmetal gray" ?
Neznam kakav je tu htc "inovator" kad je pre svega nokia tu prva .
Jedino po čemu se izdvaja htc je BoomSound .
Tolko od mene dobri moji .

Реалан

pre 10 godina

По мом мишљењу, после Nexus-a 4 ништа није избачено што би ме натерало да мењам телефон! Најбољи однос цена/добијено! Свака част HTC-у на овом моделу, али колико видим ово је само мала еволуција прошлог модела

sima kosmos

pre 10 godina

Još jedna platforma kojoj ćemo robovati, blejati u nju dok nam neko priča, paziti da ne padne, ogrebe se i zaprlja se. Sami ćemo je preplatiti da bi nas drugi pratili i uopšte uzevši dublje se odnaroditi. A sreća? Sve kraće traje sa svakim novim gedžetom koji kupimo.
Serotonin je opasna droga rođaci! Pogotovo akonjegovo lučenje podstičete sticanjem materijalnog.

ccc

pre 10 godina

znaci ipak g2. ne pada mi napamet da dajem 300eura više za ovaj model samo zato što ima metalno kućište, a to je jedina prednost ovog telefona.

mick

pre 10 godina

ista situacija kao i sa s5. zasto neko da kupi nove modele pored starih (s4 i htc one) pogotovo sada kada im dodatno padne cena zbog pojave novih? jedino je z2 napredovao u odnosu na prethodni model i to prvenstveno zbog katasrofalnog displeja na z1... sada ima izbor veoma dobrih telefona po nekim solidnim cenama: s4, htc one 2013, lg g2, note 2 i nexus 5... a s ovim novim modelima neka sisaju amere i one koji ih kupuju da bi ih stavili na sto... :)

Sima

pre 10 godina

Opasno mi se svidja kako izgleda. HTC je jedini koji po kvalitetu izrade moze da parira Apple-u. S5 flaster i ova lutka, nema tu sta da se poredi. Samsung ima touchwiz bloatware dok je novi sense potpuno fantastican i neprimetan. Imam One X, ovaj je sledeci :D

iГеџа

pre 10 godina

Нисам љубитељ ХТЦа и Андроид телефона у глобалу, али видим да су направили добру стварчицу.

dedved

pre 10 godina

Posedujem Htc one, i mogu vam reci da je telefon fantastican, osim jednog bitnog detalja. Fotoaparat je blaze receno smesan. U odnosu na video zapis koji je fenomenalan cak kada ga pustite preko televizora od 40 inca, fotografije slikane ovim telefonom su uzasne, cak i pri najboljem osvetljenju. Veoma sam skeptican i po pitanju ove nove kamere. Ranije sam koristio One X i kamera je bila osetno bolja. Ultrapixel je (za sada) tezak promasaj, i velika falinka ovih sjajnih telefona.

deki

pre 10 godina

Ja sam u zeo prvi android sebi za korišćenje desire 300 i zadovoljan sam. HTC je odličan. kad mi istekne ugovor uzeću one. Ako dotle ne izađe bolji.

L o s H m 1

pre 10 godina

Htc je nekada davno bio svetski lider vise nije ali pravi dobre telefone i dalje .Ne prodaje u kolicini kao Samsung ali ima svoj deo trzista.Novi model M8 je za nove kupce a M7 ostaje u rukama onih koji ga vec imaju.Jer sto bi neko ko ima M7 kupovao M8 ???Kad je razlika minimalna u hardveru radu a u ceni ogromna .

Nebojša

pre 10 godina

oskreno receno dobar telefon al cista kopija iPhone 5S (iFanatic, 25. mart 2014 18:58)

Pa vama je svaki telefon kopija iphonea šta sa vama nije u redu nije ni čudo što ste poverovali u vodootporni iphone

son

pre 10 godina

@EUcitizen-LG i Sony u drugom redu? daj ne lupaj,LG je vec rame uz rame sa samsungom a sony ga je prestigao kvalitetom izrade i specifikacijama. ne kazem da je samsung los,kao ni ostale marke tel,jer su sve nijanse u pitanju,al samsung je i dalje najpopularniji jer je prvi odskocio daleko od androida i prvi koji je parirao iphoneu,pa ga stara slava drzi i dalje najprodavanijim i najpopularnijim. opet ponavljam sve su sitnice i nijanse u pitanju. po meni Z2 trenutno najbolji

Android™ Jelly Bean

pre 10 godina

Meni je i ovaj i prosli model prelijep telefon ali je prevelik za moj ukus i zaista preskup... Dat 500,600,700e za telefon je besmisleno.

ICT

pre 10 godina

HTC pravi najbolje tel na svetu.
Imam dva komada: HTC ONE i HTC Desire X.
Stari je proglasen na WMC za najbolji tel na svetu.
Ovaj novi je fantazija: vodootporan, prosiriva memorija, jos jaca kamera, gorilla glass.

thePriest

pre 10 godina

Samo 2 stvari da su drugacije uradili na ovom telefonu, bio bi najbolji telefon ikad napravljen. Samo DVE!!!
1. Da nema one odvratne, debele crne trake ispod displeja sa logom HTC, nego da je za toliko telefon kraci
2. Da kamera ima 8 ultrapixela. 4 je jednostavno premalo, ma koliko ultra oni bili.

Ovako, na zalost, ostavili su prostora drugima da ih pregaze. Kazem na zalost jer mnogo, mnogo volim HTC.

Nebojša

pre 10 godina

Hoće li i sada kao za samsung biti komentari razočaranih koji su očekivali više ili je to rezervisano samo za samsung što se mene tiče ja koristim sony xperiu nekih godinu ipo dana i da imam pare za premium model ovaj bi mi sigurno bio medju kandidatima a što se tiče vlasnika ranijeg one-a mislim da mogu da preskoče ovaj model i da sačekaju naredni.

Lumia rules

pre 10 godina

"Ja sam u zeo prvi android sebi za korišćenje desire 300 i zadovoljan sam. HTC je odličan. kad mi istekne ugovor uzeću one. Ako dotle ne izađe bolji."
(deki, 25. mart 2014 17:35)
"nema ois? -ois ne radi sa ovom tehnologijom kamere..."
( , 25. mart 2014 22:09)
Evo samo dva citata, 2 prosečna korisnika androida i sve vam je jasno.
Bay The Way, mnogo volim HTC, pogotovo na WP platformi, ali mi ovaj telefon više liči na neku konzervu ili što reče neko, limeni poslužavnik."One" mi izgleda mnogo bolje, pogotovo crveni model, koji je stvarno prelep.

Aleksa

pre 10 godina

Sto se tice hardvera, sasvim ok (da se razumemo, standard za top klasu). Dizajn odlican ali sto se tice softvera, sve vec vidjeno. Pa OPPO Find 5 ima sve navedene funkcije vec godinu dana (uspostavljanje poziva prislanjanjem telefona na uho, dva kratka dodira ekrana za paljenje i sl) i mogu slobodno reci mnogo vise (npr prevlacenjem dva prsta preko ugasenog ekrana startuje se muzicki plejer, ispisivanje slova V baterija itd...). Nadam se da su konacno omogucili slobodan izbor izvora informacija za blink feed, u suprotnom, odlicno dizajniran vidzet bez prave upotrebne vrednosti... Voznja na staroj slavi prethodnog modela? :)

rade

pre 10 godina

Kamera na ovom telefonu je savim dovoljna za 99% korisnika, ako ocete kameru na telefonu kupite lumiu 1020 ona ima 41 mp... Posto vam je bitno da br pixel-a bude sto veci!

Psn

pre 10 godina

Pre 2 godine sam imao nokia n8 metalno "gunmetal gray" ?
Neznam kakav je tu htc "inovator" kad je pre svega nokia tu prva. (Milanko, 26. mart 2014 11:06) .. pročitaj prvi pasos teksta ponovo, i vidi gde se kaže da je HTC inovativno (jedinstveno) predstavio ovakvo kućište ;). Ps. A tvojom logikom - Gunmetal Gray boja nije postojala pre Nokia-e? Itd :)

Nemo

pre 10 godina

Imam HTC od prvog Desire-a (prezadovoljan) zatim One S (dobar ali stalno sam imao utisak sa će mi iskliznuti iz ruke) i poslednjih godinu dana HTC One (M7) sjajan telefon i ne menjam ga bar do sledeće godine kada bi trebao da se pojavi M9 nadam se.
HTC One M8 2014 mi se nešto baš i ne sviđa po slikama, a i verujem da unapređenja ne znače ništa već postojećim korisnicina One telefona od prošle godine. Ako ništa drugo prvi One mi je lepši, ali lepota je u oku posmetrača.
Ko ima HTC One M7 neka sledeću godinu, ko nema trk po M8 !